Aankomende optredens

 

Scroll naar beneden voor meer informatie!

 

Geen evenementen gevonden!

 

 

 

Onze deuren gaan weer dicht…

 

In verband met de coronamaatregelen zijn wij gesloten. Dat betekent dat de muziekavonden voorlopig geannuleerd zijn. We informeren je via deze website, FacebookInstagram en onze nieuwsbrief als we weer open mogen. Zodra daar zicht op is zullen we z.s.m. onze programmering en de geldende voorwaarden voor opening bekend maken.

 

Wil je via e-mail op de hoogte worden gesteld van ons nieuwe programma als we weer open mogen? Geef je dan op voor de nieuwsbrief onder aan de pagina.

 

Blijf gezond!

13-11-2021

 

Kom genieten van live muziek in De Lantaern!

 

Wij maken gebruik van coronatoegangsbewijzen om een veilige omgeving te creëren voor onze bezoekers, artiesten en vrijwilligers. Dit bewijs (een vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag of hersteld van corona) zal via de CoronaCheck app door ons gescand worden vóór binnenkomst. Een vaccinatiebewijs of een losse negatieve testuitslag is géén geldig coronatoegangsbewijs!
Heb je klachten? Blijf dan thuis. Meer informatie vind je onder de corona richtlijnen.

 

Door te werken met coronatoegangsbewijzen hebben wij ruimte voor maximaal 75 bezoekers met een vaste zitplaats. Reserveren vooraf is gewenst, zowel voor de concerten als voor de Open Podium avonden. Kom je zonder reservering langs? Als het maximum aantal zitplaatsen is bereikt, dan kunnen wij je niet binnenlaten.

Je kunt kaarten reserveren via onze agenda, telefonisch (06 40 54 24 23) of via Facebook.

 

Bij de buitenlandse artiesten zijn we ook afhankelijk van de (corona)situatie in de landen waar zij vandaan komen. We moeten daar dus nog een voorbehoud maken.

 

Wij wensen je veel muziekplezier!