Aankomende optredens

 

We gaan weer open!

Scroll naar beneden voor meer informatie.

 

 

 

 

Eindelijk kunnen we de deuren van ons gezellige muziekcafé weer openen!

De coronamaatregelen zijn inmiddels zover versoepeld dat we je graag weer willen uitnodigen om een concertavond of Open Podium avond bij te wonen. Vanaf 4 september 2021 zijn er weer live muziekavonden! We hebben erg leuke optredens in het verschiet!

 

Wij maken gebruik van coronatoegangsbewijzen om een veilige omgeving te creëren voor onze bezoekers, artiesten en vrijwilligers. Dit bewijs (een vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag of hersteld van corona) zal via de CoronaCheck app door ons gescand worden vóór binnenkomst. Een vaccinatiebewijs of een losse negatieve testuitslag is géén geldig coronatoegangsbewijs!
Heb je klachten? Blijf dan thuis. Meer informatie vind je onder de corona richtlijnen.

 

Door te werken met coronatoegangsbewijzen hebben wij ruimte voor maximaal 75 bezoekers met een vaste zitplaats. Reserveren vooraf is gewenst, zowel voor de concerten als voor de Open Podium avonden. Kom je zonder reservering langs? Als het maximum aantal zitplaatsen is bereikt, dan kunnen wij je niet binnenlaten.

Je kunt kaarten reserveren via onze agenda, telefonisch (06 40 54 24 23) of via Facebook.

 

Bij de buitenlandse artiesten zijn we ook afhankelijk van de (corona)situatie in de landen waar zij vandaan komen. We moeten daar dus nog een voorbehoud maken.

 

We hopen dat we jullie vanaf september weer mogen verwelkomen om samen te kunnen genieten van live muziek in De Lantaern.

Wij wensen je veel muziekplezier!