Home Events - Muziekcafe de Lantaern Deutsche Abend met Paul Mulder, Theo Scholten en Johan Hendriks

Deutsche Abend met Paul Mulder, Theo Scholten en Johan Hendriks

Een Deutsche Abend in de Lantaern? Aber natürlich! We zijn hier tenslotte allemaal grenslanders, nietwaar? En dat geldt zeker ook voor Paul, Theo en Johan, de muzikanten van deze avond.  

Zanger en gitarist Paul Mulder groeide op in Tolkamer, alwaar de Deutsche Schlagers hem om de oren vlogen in het ouderlijke café, waar dagelijks de jukebox stond te loeien. 

Theo Scholten speelde als jochie al polka’s en Unterhaltungsmusik op zijn accordeon. Zijn geboorteplaats Wehl behoorde zo’n 200 jaar geleden nog aan Pruissen, net als andere delen van de Liemers. Dus.  

Johan Hendriks heeft als drummer van Drie Keer Niks en Dauerbrenner een internationale carrière die reikt tot Emmerich en terug. En als hij vanuit zijn huis in Lobith uit zijn slaapkamerraam kijkt, ziet hij de Eltenberg. Kortom: deze mannen zijn stevig geworteld in de Duitse muziek, en dat zullen ze laten horen ook. Nena, Heino, Trio, Udo Jürgens, Helene Fisher, Peter Maffay; ze komen allemaal voorbij.  Dat wil je niet missen, of zoals onze oosterburen zeggen: ‘Dabei sein, ist Alles!’ 

Koop je kaarten hier!

Datum

02 november 2024

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

€9,00

Reacties zijn gesloten.