Donateurs Info

De vrijwilligers van muziekcafé De Lantaern hebben er alles voor over om de gezelligste en leukste avonden voor onze bezoekers te organiseren. We doen ons uiterste best als niet-commerciële organisatie en we werken hard om onze stichting in stand te houden.

Dat kunnen we mede door de hulp van onze donateurs. Ze vormen een essentieel deel van een gezonde financiële basis en maken het voor ons mogelijk het werk te kunnen doen waar we trots op zijn!

 

Met een financiële bijdrage zijn we heel erg blij. Daarmee krijgen we de kans om De Lantaern open te houden. Zo blijft ons podium beschikbaar voor artiesten en nieuw talent en krijgen ze bij ons de kans om op te treden en op meer publiciteit.

 

Er zijn twee manieren om donateur bij ons te worden:

  • Donateur (zonder korting), dan betaal je € 15,00 per jaar.
  • Plus-donateur (met korting), dan betaal je € 20,00 per jaar en ontvang je korting op de entreeprijzen voor één persoon.

 

Iedere donateur ontvangt een gedrukte versie van De Troubadour via de post thuis. De Troubadour bevat ons programma en wordt 3x per jaar uitgebracht.

 

We waarderen je interesse zeer. Als je donateur wilt worden, of een vraag hebt voor de donateursadministratie, dan kun je hier contact met ons opnemen.