Informatie voor artiesten

 

Ons kleine en gezellige muziekcafé in Zevenaar draait volledig op vrijwilligers en ligt zuidoostelijk van Arnhem en vlak tegen de Duitse grens. Vanuit het verleden staan we vooral bekend om folkmuziek, maar bij De Lantaern zijn allerlei muziekstijlen welkom!

 

We zijn geopend op zaterdagavonden vanaf 20.00 uur tot ongeveer 24.00 uur. Ons maximale capaciteit is circa 120 mensen.

 

Als je contact met ons op wilt nemen dan kun je dat het beste doen via ons contactformulier. Wil je je band aan ons voorstellen? Zet dan relevante links naar live beeldmateriaal in je bericht.

Techniek

Onze deskundige geluidsmensen staan altijd voor je klaar. Onze geluids- en lichtinstallatie is prima afgestemd op onze ruimte. Wil je een eigen installatie en/of geluidsmensen meenemen, laat ons dat dan van te voren weten.

 

Tijden concertavonden

We kunnen vanaf 19.00 uur over de locatie beschikken. Nadat onze opbouwgroep het podium in gereedheid heeft gebracht, kunnen de artiesten met het opbouwen beginnen.

De soundcheck begint om 19.30 uur. En om 20.00 uur mag het publiek de zaal binnen komen. Het optreden begint dan om 20.30 uur. De artiest wordt gevraagd om drie sets van 30 tot 40 minuten te spelen. Daartussen zijn er twee pauzes van ongeveer 15 tot 20 minuten. Belangrijk: Dit zijn de tijden voor de betaalde concertavonden. Voor het gratis Open Podium kunnen deze tijden afwijken.