Wat leuk dat je op deze pagina kijkt!

Je vindt hier informatie over betaalde optredens en open podiumavonden.

Wat kun je van ons verwachten?

Ons kleine en gezellige Muziekcafé in Zevenaar draait volledig op vrijwilligers en ligt zuidoostelijk van Arnhem en vlak tegen de Duitse grens. Live muziek op zaterdagavond vanaf 1978. Vanuit het verleden staan we vooral bekend om folkmuziek, maar al jaren is de programmering meer gericht op allerlei muziekstijlen!

We programmeren afwisselend Open Podiumavonden en concertavonden.

We zijn geopend op zaterdagavonden vanaf 20.00 uur tot ongeveer 24.00 uur. Ons maximale capaciteit is circa 120 mensen.

Open Podium

Tijdens een Open Podiumavond spelen 3 acts. Ieder een set van ongeveer 30-40 minuten. Artiesten worden op deze avond niet betaald, maar ontvangen van ons een mooie fotoreportage die gratis op te vragen is voor eigen promotie. Ook kan (tegen kleine vergoeding) een geluidsopname gemaakt worden op CD. We promoten je optreden op social media en vragen jou hetzelfde te doen.

Meer informatie over onze Open Podiumavonden vind je hier.

Concert

Op een concertavond speelt 1 artiest 3 sets van 30-40 minuten. De artiest wordt hiervoor betaald. De bezoekers betalen entree. Ook de artiesten van de concerten ontvangen een mooie fotoreportage en kunnen een geluidsopname laten maken.

Contact

Als je contact met ons op wilt nemen dan kun je dat het beste doen via ons contactformulier. Wil je je band aan ons voorstellen? Zet dan relevante links naar live beeldmateriaal in je bericht. Je kunt bij het contactformulier kiezen voor Open Podium of een (betaalde) concertavond.

Techniek

Onze deskundige geluidsmensen staan altijd voor je klaar. Onze geluids- en lichtinstallatie is prima afgestemd op onze ruimte. Wil je een eigen installatie en/of geluidsmensen meenemen, laat ons dat dan van te voren weten.

Tijden op zaterdagavond

We kunnen vanaf 18.30 uur over de locatie beschikken. Nadat onze opbouwgroep het podium in gereedheid heeft gebracht, kunnen de artiesten met het opbouwen beginnen.

De soundcheck begint als de artiest heeft opgebouwd. Om 20.00 uur mag het publiek de zaal binnen komen, het optreden begint om 20.30 uur. Iedere avond bestaat uit 3 sets van 30 tot 40 minuten. Daartussen zijn er twee pauzes van ongeveer 15 tot 20 minuten.