Open Podium

Doctor Anders – Dieet Anders!

Dr. Anders, ‘Wetenschapper voor de Grap’, brengt als kleinkunstenaar wijze en maffe liedjes, gedichten en gedachten over mooie dingen en de onvolkomenheden van het leven en begeleidt zich op gitaar.
Voedingskundige Kleinkunstenaar dr. Anders dient een smakelijk tapas-menu op van porties calorie-ironie en talige melancholiedjes, gekruid met noten van gitaar en een snufje rozenmaneschijn.
Dr. Anders is wetenschapper en volgde de Paul van Vliet academie voor cabaret en kleinkunst in Den Haag. Zijn vorige voorstelling ‘Overbodig’ speelde hij in de Lantaern in 2017.

http://www.doctoranders.nl

Duo As Vanouds

Toetsenist Willem Zweers en zanger/gitarist Henk Jansen uit Zevenaar die maakten eerder gezamenlijk ‘n aantal jaren deel uit van het roemruchte muziektheatergezelschap “De Gebroeders & Co”.Na ‘n uitstapje hier en daar zijn ze sinds kort weer met elkaar herenigd en hopen er als vanouds weer tegen aan te gaan.De voornaamste ingrediënten van hun nieuwe programma “Laot de wind mor waejen” dat zijn muziek en humor.Hun streven is om iedereen weer ‘s wat op te vrolijken en eventueel de nodige troost te bieden.Bij hun is ‘t glas altijd half vol. In ‘t kort: de twee brengen lekkere deuntjes en gevoelige ballades voor het voetlicht met mooie en grappige teksten van voornamelijk nostalgische nummers.Daarnaast natuurlijk ook weer het nodige eigen werk.Alles gebracht met de nodige humor en doorgaans verwoord in het Liemerse dialect.

Gerard en Louis

Louis Roes en Gerard Slutter (Duiven/Arnhem) treden regelmatig op als duo. Mooie samenzang is hun handelsmerk. Met o.a. jaren ’50 ’60 en ’70 hits, eigen nummers, mooie evergreens & ballads en soms een meezinger tussendoor.Vaak komen ook enkele cabareteske scènes aan bod. De aankondiging van de nummers loopt bij Louis nogal eens uit op een hilarisch verhaaltje. Gerard vormt daarin een bewonderenswaardige tegenpool met zijn fraaie ballads. De begeleiding is op gitaar. Kortom: een afwisselend programma.

http://www.louis-gerard.webnode.nl

De toegang is gratis, maar reserveren is gewenst zolang er coronabeperkingen zijn. Vol=Vol.

 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief, Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

   Datum

  09 oktober 2021
  Verlopen!

  Tijd

  20:30

  Reacties zijn gesloten.