Tijdelijk gesloten!

De deuren van ons Muziekcafé blijven in verband met de coronamaatregelen tot nader order gesloten.

We houden je op de hoogte via deze website, Facebook en Instagram en onze nieuwsbrief.

Blijf gezond!

13-11-2021

 

 

Corona richtlijnen

Om een veilige omgeving te creëren voor onze bezoekers, artiesten en vrijwilligers hebben wij een aantal regels opgesteld. Op deze manier kunnen wij voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

 

Coronatoegangsbewijs

Als je een bezoek wilt brengen aan ons muziekcafé (concertavond op Open Podium avond) ben je van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig (13+). Dit toegangsbewijs wordt gecontroleerd vóór binnenkomst. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (COVID-19).

 

Hieronder lees je hoe je een toegangsbewijs kunt maken:

 1. Bij de muziekavond van je keuze (zie agenda) koop of reserveer je je kaartje.
 2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl 
 3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:
  – negatief testbewijs via een testlocatie van testenvoortoegang
  – vaccinatiebewijs
  – herstelbewijs
 4. Bezoek: Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of (via CoronaCheck.nl) geprint op papier mee.
  Wij scannen bij de ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je toegangskaart/reservering zien.
  Een los vaccinatiebewijs of negatieve test is géén coronatoegangsbewijs!

 

Meer informatie
Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen.

Informatie over de CoronaCheck-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl

Veel plezier!

 

Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202.

Voorkom verspreiding van het coronavirus. Download de CoronaCheck-app via de App Store of Google Play Store.

Meer informatie over het werken met coronatoegangsbewijzen vind je HIER.

 

Overige corona richtlijnen

Reserveren vooraf is gewenst, zowel voor de concerten als voor de Open Podium avonden. Kom je zonder reservering langs? Ook dan geldt het coronatoegangsbewijs. En als het maximum aantal zitplaatsen is bereikt, dan kunnen wij je niet binnenlaten.

 

 • Heb je een kaartje voor één van onze concerten gereserveerd? Dan bevestig je bij reservering dat je kennis hebt genomen van onze maatregelen op deze pagina.
 • Er zijn geen staanplaatsen.
 • Bij het plaatsnemen in de zaal kan het zijn dat je door onze vrijwilligers een plaats toegewezen krijgt. Wil je de aanwijzingen van onze vrijwilligers opvolgen?
 • Neem de hygiënemaatregelen in acht. Desinfecteer je handen bij het betreden en verlaten van de zaal en na je toiletbezoek.
 • Bij reservering/binnenkomst word je verzocht om je naam, telefoonnummer en e-mailadres op te geven in verband met contactonderzoek bij een geconstateerde coronabesmetting. Deze gegevens worden 14 dagen bewaard en daarna vernietigd.
 • Volg altijd de instructies van onze vrijwilligers en toezichthouders op. Zij zien toe op naleving van de protocollen en richtlijnen.
 • Blijf thuis bij milde gezondheidsklachten, of als huisgenoten koorts hebben. Neem contact met ons op om te bespreken of je ticket omgeboekt kan worden, of dat je je geld terug krijgt.
 • Een gekocht kaartje is dus geen garantie op toegang. Als op de dag zelf blijkt dat je symptomen van COVID-19 hebt, dan wordt je de toegang geweigerd.
 • In geval van wijzigingen en/of aanvullingen van protocollen en richtlijnen, worden bezoekers daarover geïnformeerd.
 • De Lantaern behoudt zich het recht voor om bezoekers met verkoudheidsklachten, koorts en/of zij die de veiligheids- en voorzorgsmaatregelen niet naleven, uit de locatie te zetten en van een volgend bezoek uit te sluiten.

 

Voor de volledigheid nog de algemene hygiënemaatregelen van het RIVM:

 • Schud geen handen.
 • Was regelmatig je handen minimaal 20 seconden met water en zeep en droog je handen met papieren droogdoekjes.
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoeken om je neus te snuiten en gooi deze daarna direct weg in een afsluitbare vuilbak. Was en desinfecteer daarna je handen.
 • Afstand houden is niet meer verplicht, maar respecteer waar mogelijk als een ander wel afstand houdt.

 

Maatregelen bij gezondheidsklachten:

 • Heb je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)? Blijf thuis!
 • Heb je verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Blijf thuis, en dat is ook van toepassing op huisgenoten.

 

Als de maatregelen door het RIVM worden aangepast zullen wij deze maatregelen uiteraard opvolgen.