Open Podium

Sietse Terpstra

Sietse speelt als singer/songwriter poëtische liedjes met toegankelijke teksten. Met simpele maar raak gekozen woorden en akkoorden wil de zanger het publiek meenemen in de verhalen die hij met zijn liedjes wil vertellen.

 

Buddy en Dianne (v/h Popplay)

Buddy en Dianne zijn de muzikale vrienden Buddy Wendersteyt en Dianne Marsman. Buddy Wendersteyt heeft zijn sporen als gitarist\zanger ruimschoots verdient in de popmuziek. Van Boyce to Bounce naar de Jan Ottink Band, via Vunzing naar The Lochmessclann. Dianne Marsman won begin jaren negentig het Larense songfestival. Daarna werd ze zangeres bij de Jan Ottink Band en het latere duo HaDieJan!.Hun muzikale geschiedenis bracht Buddy en Dianne in 2019 opnieuw bij elkaar en aan de keukentafel was de samenwerking voor een akoestisch duo snel beklonken. Buddy en Dianne spelen met veel enthousiasme akoestische (rock)ballads, country, rock- en popsongs.

Mannen in de war

Ze heten dan wel Mannen in de war, maar wat ze vooral doen is zingen en spelen over mannen (en vrouwen) die soms wat in de war zijn. Vanwege gemiste liefdes, mislukte liefdes, verloren liefdes, fantastische liefdes, eeuwige liefdes, vergeefse dromen, uitgekomen dromen. Denk aan werk van artiesten en groepen als Eddie Vedder, Mumford and sons, The Nits, Mark Knopfler, De Kift, Calexico en nog veel meer prachtigs. De mannen brengen er hun eigen pop/folk- bewerkingen van en gebruiken daarbij de gitaar, banjo, ukelele (TheoKoster), contrabas, akoestische bas, (Hammie Siebes), accordeon en glockenspiel (Ronald Peters), kickdrum en allerlei ander ritmespul.

De toegang is gratis, maar reserveren is gewenst zolang er coronabeperkingen zijn. Vol=Vol.

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief, Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

   Datum

  23 oktober 2021
  Verlopen!

  Tijd

  20:30

  Reacties zijn gesloten.