Open Podium

Optreden op ons Open Podium is een mooie gelegenheid voor iedereen die zich wil laten zien of horen. Dat zorgt voor zeer afwisselende optredens. Kom en geniet met ons mee!
De bezetting van deze avond:

Ray
Haar artiestennaam is Ray, maar de meeste mensen kennen haar als Wynonna uit Herwen. Met haar 13 jaar is zijn één van de jongste zangeressen, die regelmatig optreden tijdens Open Podiumavonden. Ray houdt van diverse muziekgenres waaronder ook emo rock en metal. Deze avond zal de jonge zangeres wat rustigere liedjes ten gehore brengen. Hoewel ze bij de meeste nummers gebruik maakt van een muziekband zal ze zichzelf ook begeleiden op de ukelele.

 

 

Alysa
Deze jongedame van het bouwjaar 1970 heeft redelijk wat ervaring in de muziekwereld. Vooral de country muziek is haar passie. Maar ook het allround werk gaat zij niet uit de weg en schrijft daarnaast ook haar eigen muziek. En studiowerk voor koorwerken voor collega artiesten vind ze tof. Golden oldies en levensliederen zullen u ontroeren en zal zij u de beentjes van de vloer proberen krijgen. Een echt podiumdier zoals ze in de volksmond zeggen. Alysa wil u graag ontmoeten, ontroeren en laten genieten.

 

 

Yara Beeks
Al voor haar versie van Hallelujah in 2016 op YouTube verscheen, richtte Yara zich op een carrière in de muziek. Na het meedoen en winnen van verschillende talentenjachten bracht Yara in 2018 haar eerste single Only Love uit. Dit was een samenwerking met de Engelse singer/songwriter Mike Toole met wie zij 3 tours heeft gedaan op Mallorca. Het is rond die tijd dat ze de style ontdekt die het beste bij haar past. Country muziek is een perfecte match voor haar heldere stem. In 2019 bracht Yara haar eerste eigen geschreven single The Long Road uit. Een lied dat het verhaal verteld over de lange weg die zij aflegt om de artiest te worden die ze wil zijn. Als singer/songwriter schrijft Yara over algemene dingen uit haar leven. Soms is muziek de beste troost zoals je kunt horen in haar single Last Tear. Op 21 mei verscheen haar nieuwste single Where Does The Time Go.

De toegang is gratis, maar reserveren is gewenst zolang er coronabeperkingen zijn. Vol=Vol.

 

Het kan gebeuren dat er alsnog een wijziging plaatsvindt in de optredende artiesten. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief, Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.  Datum

  11 september 2021
  Verlopen!

  Tijd

  20:30

  Reacties zijn gesloten.