Home Events - Muziekcafe de Lantaern Vicki Swan en Jonny Dyer

Vicki Swan en Jonny Dyer

In het folkcircuit worden Vicki Swan en Jonny Dyer geroemd als twee van de veelzijdigste muzikanten van dit moment.  

Zij hebben het gepresteerd om folk- en volksdansmuziek samen te voegen en beide muzieksoorten daarbij ook nog op te frissen. Het resultaat mag er zijn: zij hebben verfrissende geluiden gecreëerd die toch passen bij zowel het traditionele geluid van folk als bij dat van volksdansmuziek. Ze hebben heel veel verschillende soorten volksdansmuziek beoefend in de laatste tien jaar. O.a. contra, ceilidh en ‘social dance’. Dit deden ze als duo, maar ook als leden van ‘Purcell’s Polyphonic Party’.   

Vicki Swan en Jonny Dyer hebben werkelijk alles in huis om een spetterende avond te verzorgen. Laat je betoveren door de nyckelharpa, sta versteld van de koehoorn en maak kennis met enkele van de doedelzakken die niet uit Schotland komen. Het concert is geschikt voor alle leeftijden en zit boordevol meeslepende deuntjes en liedjes over liefde, dood, treinen en verkleden (niet altijd tegelijkertijd). Allemaal gepresenteerd met sprankelende, zachte humor, veel lachen en muzikaal vakmanschap. 

Hun zang en muziekspel brengt warmte in de zaal en zorgt ervoor dat je de neiging krijgt om mee te zingen (en dat mag, hoor). Vicki en Jonny durven zelfs te wedden dat zeker een gedeelte van de aanwezigen ook een dansje zal maken op hun dansmuziek. Wil je ook zo’n fijn concert meemaken waar je mag meezingen en meedansen? Boek dan snel een plaats voor zaterdag 18 mei! 

Vicki Swan: Zweedse nyckelharpas, verschillende soorten doedelzakken, zang en fluit
Jonny Dyer: zang, gitaar, accordeon

Website Vicki Swan en Jonny Dyer

Koop je kaarten hier!

 

Datum

18 mei 2024
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

€9,00

Reacties zijn gesloten.