Two Wieners

Vintage Rock-‘n-roll uit de fifties door Two Wieners! Met gitaar, contrabas en twee puike zangstemmen, brengen zij de muziek van o.a. Buddy Holly, Johnny Cash, Ricky Nelson, The Everly Brothers, Carl Perkins en Elvis Presley tot leven.

Two Wieners is de duo-versie van de bekende rock-‘n-roll-band Wieners waarmee de twee sinds 2005 op talloze festivals hebben gespeeld; in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk.

En ze toerden inmiddels 8 keer in Engeland waar ze heel populair zijn in het rock-‘n-roll-danscircuit. The Wieners brachten 4 tribute cd’s uit en een DVD. Ze waren te zien bij De Wereld Draait Door, bij VI, op de Zwarte Cross, in Paradiso en ze wonnen de Dutch Country Music Award.

De laatste jaren kom je ze vooral in de theaters tegen, met hun zeer goed bezochte show ‘The Wieners Play The Everly Brothers’. Ze hebben bovendien een Buddy Holly tributeshow en het theaterprogramma ‘Classic Rock-‘n-roll Stars’.

Optredens van Two Wieners staan bol van bekende en onbekende rock-‘n-roll en countrynummers, voorzien van interessante feitjes en vaak komische anekdotes.

Altijd goed en héél gezellig, dus… kom kijken!

Website Two Wieners

Facebookpagina Two Wieners

Koop hier je kaarten

Datum

14 oktober 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

€13,00

Reacties zijn gesloten.