Home Events - Muziekcafe de Lantaern Tiroler Orkest Klein Babberich

Tiroler Orkest Klein Babberich

Net als vorig jaar hebben we weer een Tiroler avond!

Tiroler Orkest Klein Babberich bestaat uit 9 vrolijke muzikanten. Ze spelen onder meer Tiroler-, Egerländer en Moravische muziek bij verschillende gelegenheden. Klein Babberich is 30 jaar geleden opgericht, op 25 januari 1993. De huidige drummer gaf destijds een feest en in zijn vriendenkring/buurt ontstond het idee om daar een paar Egerländernummers te gaan spelen, een soort van serenade. Dat was een groot succes!

De naam was ook snel bedacht, tijdens een vakantie in Westendorf, Oostenrijk. Er waren uit deze groep meerdere mensen uit Babberich, het leek daar wel ‘Klein Babberich’.
Na de oprichting is de bezetting meerdere malen gewijzigd. Momenteel bestaat het orkest uit 9 muzikanten, te weten een slagwerker, 3 trompettisten, een klarinettist, een bassist en 3 baritonisten. Het is een zeer hechte en gezellige club die deze muziek omarmd heeft en ze zijn goed op elkaar ingespeeld.

We gaan er weer een groot feest van maken! Dus reserveer snel je kaarten, want vol=vol! Enne… gepaste kleding vinden we leuk. 🙂

Koop je kaarten hier!

Datum

09 maart 2024
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

€8,00

Reacties zijn gesloten.