The Jigantics (UK)

The Jigantics is een eclectische folkrock band uit Engeland. Getalenteerde multi-instrumentalisten die met een hechte stijl en veel verve zeer levendig spelen.

Ze staan bekend om hun verbazingwekkende nieuwe interpretaties van bekende en minder bekende nummers, die vooral door krachtige bewerkingen opvallen. Doordat alle vier leden aan de zang bijdragen, zijn de harmonieën verbluffend en hebben een unieke sound. Hun muzikaliteit is van wereldklasse. Boordevol energie, zelfvertrouwen, stijl, een oor voor melodie en een oog voor tekst. The Jigantics klinkt alsof ze voor een festivalpubliek zouden moeten spelen!

Nooit bang om muziekstijlen te mixen en altijd met een vleugje klasse combineren zij origineel materiaal van bijvoorbeeld Steve Earl en Tom Waites met hun eigen interpretatie. Daarbij wisselen ze vaak van instrument.

Bij The Jigantics kun je niet stil blijven zitten. Samen met de overtuigende tranentrekkers zorgen ze voor een avond vol betoverend entertainment. Ieder optreden van de band zorgt voor onverwachte verrassingen. Kortom: dat wil je niet missen!

“Een van de Roots’ ‘supergroepen’ en een must see live-act” Daily Telegraph.

“Een geweldige band – authentiek, easy going en zeer bekwame muzikanten” Ken Brown Square Roots Promoter.

Je kunt niet fout gaan met een band die twee staande ovaties krijgt” Koen Hottentot, Roots aan de Zaan.

  • Keith Thompson: zang, gitaar, basgitaar
  • Sarah Kelly: zang, ukelele, basgitaar
  • Mark Cole: zang, trekzak, mondharmonica, mandoline, gitaar
  • Martin Fitzgibbon: percussie, drums, zang

https://thejigantics.com

Koop hier je kaarten

Datum

15 oktober 2022
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

€15,00

Reacties zijn gesloten.