The Cowpokes

De Bluegrass-traditie is springlevend! Mede te danken aan de projecten van Steve Earle, Dolly Parton en Allison Kraus én het grote succes van films als ‘O Brother Where Art Thou’ en ‘The Broken Circle Breakdown’.  

The Cowpokes – Charly Jansen, Edwin Herkert en Peter Noppen – spelen deze muziek al vele jaren. Traditionele Amerikaanse Folk, Old-time Country en Bluegrass… heerlijk! 

Op hun eigen oorspronkelijke wijze vertolken ze de prachtige traditionals, veelal met Ierse invloeden, met meerstemmige zang, gitaar, banjo en mandoline.  

Zanger en mandolinespeler Charly Jansen heeft vele jaren in de VS gewoond waar hij zich de ‘native sound’ eigen heeft gemaakt. Hij toerde door Europa in bands als The Rough Riders, Parking Lot Pickers en Chicken Pie. Edwin Herkert is een zeer bekende banjospeler, onder andere van de toonaangevende Bluegrassband Groundspeed. Ook Peter Noppen, zanger/gitarist, heeft jaren geleden zijn hart verloren aan de traditionele Amerikaanse muziek, hij is tevens actief in de Countryrockband Yeeehaa! 

The Cowpokes gooiden hoge ogen bij Holland’s Got Talent in 2019 en ze speelden door de jaren heen op vele bekende festivals, zoals Muddy Roots Europe (BE), De Zwarte Cross, EWOB Bluegrass en Mañana Mañana.  

Dat wordt een topavond, Yeeehaa! 

http://www.hihosilver.nl/cowpokes

Koop hier je kaarten

Datum

28 januari 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

€12,50

Reacties zijn gesloten.