Drie Keer Niks

Wat krijg je als je de Udo Jürgens kruist met The Ramones? Juist, schlagerpunk! Toen de gebroeders Wim, Pascal en Paul Mulder eind jaren ’90 besloten om samen een bandje te beginnen, vonden ze geheel per ongeluk een nieuw muziekgenre uit. In het ouderlijk café in Tolkamer kregen de gebroeders de schlagermuziek met de paplepel ingegoten, in de tienerjaren kwam daar nog een flinke scheut rock ’n roll bij. En toen werd het tijd voor een eigen band: Drie Keer Niks.  

Na de tweede repetitie (Pascal drumde toen nog op een emmer) verzuchtte Pascal: ‘We zijn de slechtste band die ik ooit gehoord heb’. ‘Inderdaad’, beaamde Wim, ‘het is drie keer niks’. Vanaf dat moment hebben de gebroeders samen met adoptiebroer Johan Hendriks honderden optredens gegeven in binnen- en buitenland (dit buitenland beperkt zich overigens vrijwel geheel tot het buurdorp Elten).  

De bandleden zwoeren om te stoppen op een hoogtepunt. Maar aangezien dat hoogtepunt nog lang niet in zicht is gaan ze nog even door. Verwacht Liedjes Die Iedereen Leuk Vindt: schlager, pop, rock ‘n roll en een scheutje blues. Mis het niet want: ‘Dabei sein ist Alles!’ 

• Wim Mulder: bas & zang
• Paul Mulder: gitaar & zang
• Johan Hendriks: drums & zang
• Pascal Mulder: zang, bluesharp & coole moves 

Facebookpagina Drie Keer Niks

Koop hier je kaarten

 

Datum

23 september 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

€9,00

Reacties zijn gesloten.