Open Podium

Naomi
Singer songwriter Naomi Maria Burgmeijer komt uit Didam en is 16 jaar. Zij zingt drie eigen nummers en een cover van Ilse DeLange. Daarbij begeleidt de jonge zangers zich zelf op gitaar.

 

 

 

Guido Lavvens
Met water kan men de dorstigen laven. Vanuit dit gezegde is de artiestennaam van de uit Belgie afkomstige zanger en entertainer ontstaan. In de loop der jaren heeft hij het bespelen van de mondharmonica, de gitaar, de drums en de djembé eigen gemaakt. Ook schrijft hij regelmatig teksten voor bijzondere liedjes. Sinds 2023 heeft Guido zich aangesloten bij een groep mensen die Nederlandse Folkliedjes speelt en zingt. De muzikant houdt er van om geluiden te imiteren en a capella te zingen. Op deze avond brengt eigen geschreven liedjes die een mengeling zijn van cabaret en folk.

 


Alysa
Alysa. Is back in business!! De 52 jarige zangeres uit Lobith is een tijdje uit de muzikale running geweest. Maar nu gaat ze er weer helemaal voor haar passie; het zingen van country muziek.  Geniet van haar stem, dwaal weg in de tijd en gooi voetjes van de vloer waar mogelijk.  Alysa begroet u graag persoonlijk en wenst u een fijne muzikale belevenis.

 

 

 

 

Anne (Fleetwood-mac tributeband)
De band Anne uit Zevenaar is een Stevie Nicks / Fleetwood-mac “ tribute band” met 8  leden.
Stevie Nicks en Fleetwood Mac zijn onlosmakelijk verbonden. De liedjes of nummers
zijn een afspiegeling van het leven in en rond de band. Door verbroken interne liefdes, relaties, drugs en rock&roll raakte de band  langzaam verscheurd.
Het gaf en geeft de muziek een vaak bijzondere, spannende en soms ook donkere sfeer.
De band is geformeerd rondom Anne, onze zangeres die met haar zang en timbre, het register waarin Stevie Nicks zingt, goed kan vertolken      Vele nummers zijn wereldhits geweest en ook nu nog actueel. Anne probeert niet 100% te kopiëren. In die zin zijn ze geen “tributeband”, maar de bandleden doen hun best om de essentie van de muziek vast te houden met de eigenheid en de sfeer die er bij hoord,  gebruikmakend van de technische mogelijkheden die de huidige tijd biedt.

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief, Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

18 februari 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Reacties zijn gesloten.