Home Events - Muziekcafe de Lantaern Open Podium gewijzigd programma!

Open Podium gewijzigd programma!

Jos Polvliet

Jos Polvliet is de drummer van de band Oltplay, waar hij zo nu en dan ook de zang voor zijn rekening neemt.  Een paar maanden geleden was hij aan het mijmeren over wat er in zijn leven allemaal aan leuke en minder leuke dingen heeft afgespeeld. Als muzikant zocht hij daar, zomaar voor de grap, liedjes bij. Deze liedjes hebben niet alleen betrekking op zijn leven maar ook op de wereld van tegenwoordig. Vrolijke nummers worden afgewisseld met meer serieuze exemplaren. Polvliet wil de bekende en minder bekende nummers en de verhalen hierachter eenmalig met het publiek delen.

Karen Steenwijk

Zangeres Karen Steenwijk treedt regelmatig op tijdens het Open Podium. Zij zingt dan drie nummers. Steenwijk vindt het volgens eigen zeggen superduperleuk om weer deel te nemen aan het programma van deze avond en gaat met veel plezier weer drie liedjes zingen.

 

 

 

 

Wijziging in het programma!

Henk Keizer
Henk heeft al vaker op ons Open Podium gestaan. Hij speelt prachtige ballads en bekende popsongs.

Wian Egberts en Karin Kasteel
Deze twee leden van de Zevenaarse band Crash Out staan vanavond voor het eerst met z’n tweeën op het podium. Wij zijn er zeker van dat dit helemaal goed gaat komen!

Het belooft weer een gezellige avond te worden!

Gratis entree!
Zaal open 20.00 uur, aanvang 20.30 uur.

 

 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief of Facebook in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

04 februari 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Reacties zijn gesloten.