Open Podium

Naomi
Singer songwriter Naomi Maria Burgmeijer komt uit Didam en is 16 jaar. Zij zingt een paar eigen nummers en een cover van Ilse DeLange. Daarbij begeleidt de jonge zangers zich zelf op gitaar.

 

 

Marcel & Marijke
Marcel Beukeboom (piano) en Marijke Laurense (teksten en zang) kennen elkaar van een Arnhems podium en brengen Nederlandstalige luisterliedjes: weemoedig,  cabaretesk en soms lekker rebels. En allemaal in eigen her- en vertalingen van bekende en minder bekende nummers, van de Beatles, Carlos Gardel en Piazzolla, via Schubert, Ede Staal, Kurt Weill tot en met een heuse Hollandse moordballade uit 1875…


Back on Track
Back on Track is een enthousiast combo van jazz musici. Adri op elektrisch gitaar en Frans op basgitaar speelden al jaren samen in allerlei bands. In de zomer van 2019 startten ze een nieuwe band met als doel relaxed swingende jazz te spelen met latin invloeden. Lucas kwam erbij met meerdere saxofoons. Ed als drummer en Sebastiaan als pianist volgden. Mensen met een heel verschillende achtergrond qua muziek: klassiek, pop, big band, dixieland en latin.
Het streven van dit combo is jazzy arrangementen te spelen van bekende nummers.
Voor de vijf enthousiaste muzikanten de grote uitdaging!
Het repertoire bestaat inmiddels uit 50 nummers. Voor dit optreden is gekozen voor een gevarieerde setlist qua muziekleur, ritme en opbouw.

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief, Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

21 januari 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Reacties zijn gesloten.