Open Podium

Ulli Nixon

Ulli Nixon is het alter ego van Aart Witte, wanneer het gaat om Duitstalige liedjes. Witte heeft in het verleden toets-, en blaaspartijen gespeeld bij  Nederlandse Jazz-, en popacts.  Na  in de Coronatijd zo’n 123 afleveringen van Derrick te hebben ondergaan, heeft hij een aantal nummers in het Duits geschreven en nummers van the Stranglers, Ramones, Iggy Pop maar ook werk Barbara Streisand en Nat King Cole in het Duits vertaald. Een repertoire dat zich uitstrekt van de jaren 1920 tot vandaag wordt nu met wat terloopse jazzharmonieën een frisse toekomst gegund’.

B&B

Bart van der Harst & Bam Commijs zingen en spelen een selectie uit hun continue groeiende repertoire. Onder de titel: Maar Nu Eerst. Nederlandstalig eigen Liedjes, poëzietjes, filosofietjes over van alles en nog meer. Spoiler Alert: B&B liggen goed bij 50+ers.

Strijdvaardig oud worden, door jong te blijven. En dat kun je dus niet leren, je moet het ervaren, proberen. TRY OUD! Moet je nog wat mantelzorg?! Wat zeg je?
Kom maar op met je Rollator-Blues!? Oud met vlag/stok en rimpel. Bejaard, en smoorverliefd op…eh… hoe heet hij/zij ook alweer?! Geheugendingetje: BreinScheet. Hebben wij nog Woorden, Schat? En zo voort…

Bam Commijs: muzikale omnivoor: jazz, wereldmuziek, chansons, kleinkunst en muziektheater. Inventieve praktijkman. Creëert eigen werk. Ervaren begeleider, werkte o.a. bij de Amsterdamse Theaterschool, is docent song-writing aan de Theaterschool Utrecht. Participeert in (internationale) combi’s.

Bart van der Harst: TroubaDichter BartenofCornelis.. Eigen liedjes, gedichtsels, verhalen. Scoorde ooit bij Cameretten (2e, 1987) en in Leiden (1e, 1979). Diverse formaties. Men waardeert: sterke teksten, mooi gitaar spel, subtiele humor. Baarde diverse tekstbundeltjes.
B&B zijn te vinden op You Tube, Spotify, en FB.

Tuesday Beats Coverband

De Tuesday Beats Coverband is opgericht in maart 2022 ontstaan. Ze spelen voornamelijk  pop/rock covers, maar laten tussendoor ook wat blues horen. De band repeteert wekelijks op de dinsdagavond in Bemmel. Alle leden hebben stuk voor stuk inbreng in de te spelen liedjes. Daardoor is er een breed uiteenlopend repertoire ontstaan. Gezelligheid staat bij Tuesday Beats voorop en daarnaast doen de muikanten uiteraard steeds hun best om een mooi optreden neer te zetten. Dat dat de band dat prima lukt bewijst wel een eerder optreden tijdens een open podium avond. De aanwezige bezoekers hebben toen genoten van een goed optreden.

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief, Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

14 januari 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Reacties zijn gesloten.