Open Podium

Zanger en gitarist David Fitzpatrick

De 46 jarige zanger David Fitzpatrick zingt al zijn hele leven met veel passie. Hij is met Ierse Ballads opgegroeid. David houdt van de vertolkingen van Jim McCann, Paddy Reilly en de Clancy Brothers.  De zanger brengt niet alleen Ierse Ballads. Ook de country stijl al la Johnny Cash is hem niet vreemd. Tekst omzetten in emoties dat is zijn doel. In 2015 heeft Fitzpatrick al eens opgetreden tijdens het Open Podium en nu staat hij te popelen om zijn rentree te maken.

https://m.youtube.com/watch?v=6jwlMnMfhvc

Zangeres Nastya Lulymenko en Richard Rhemrev

Al twee keer eerder heeft de, uit Oekraïne gevluchte, zangers Nastya Lulymenko opgetreden tijdens een Open Podiumavond. Met haar loepzuivere stem raakte zij het aanwezige publiek diep in het hart. Ook de Nederlandse pianist Richard Rhemrev was diep onder de indruk van haar kunnen. Hij wilde heel graag met haar samenwerken. De chemie tussen de twee gedreven musici was er vanaf de eerste seconde. Dit resulteerde al snel in het schrijven van eigen arrangementen. Het verbluffende resultaat van deze unieke samenwerking is te beluisteren op de pas uitgebrachte CD Hope.

Reggaeband Skankin Vibes
De uit Arnhem en omgeving afkomstige Skankin Vibes maakt te gekke reggae muziek. De liedjes komen recht uit het hart en uit het leven.  De zeven hardwerkende leden van de band hebben een ding gemeenschappelijk. De liefde voor reggae muziek. Met de eigen vrolijke nummers en soms kritische teksten gaan ze de bezoekers een mooie afsluiting van de avond bezorgen.

http://www.skankinvibes.nl

De toegang is gratis, maar Vol=Vol.
Reserveren is niet nodig.

 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief, Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

01 oktober 2022
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Reacties zijn gesloten.