Open Podium

Trio PaGeRo

In “Mooie Liedjes”, zoals het programma heet, zingt Trio PaGeRo uit Duiven/Arnhem bekende en minder bekende Nederlandstalige liedjes van o.a. Huub van der Lubbe, Daniël Lohues, Kommil Foo, Toon Hermans en vele anderen. De liedjes zijn doordrenkt met passie, drama en humor, Ze gaan over ieders leven, zonder dat u moet denken aan het bekende “levenslied”. Het trio bestaat uit percussionist Paul Welsing, zanger Geert Hermans en gitarist/zanger Roger Nusselein.

MYSTIC
MYSTIC is semi-akoestische duo wordt gevormd door Henri van den Broek en Inge Gammauf. Henri/ Henne komt uit de blues-rock-funk-hoek, hij speelt gitaar in het blues trio ‘Hofnar’, in de pop-rock band ‘Headrush’ en doet mee in het project Serious hits top 2000. Een project met muzikanten uit Apeldoorn die met elkaar een avondvullende show verzorgen met allerlei verschillende nummers uit de top 2000. Inge zit net als Henne in de coverband ‘Headrush’, waarbij ze grotendeels de zang voor haar rekening neemt, daarnaast is zij achtergrond zangeres bij de jazz-popband ‘SPQTRM’. Mystic is een aantal jaren geleden ontstaan vanuit de behoefte om samen in een kleine setting muziek te maken. Hierin heeft Inge de eerste stappen gezet om toetsen te gaan spelen tijdens optredens. Zo is een mooie combi van piano en gitaar ontstaan, waarbij Inge en Henne hun muzikale ervaringen hebben samengevoegd en elkaar goed aanvullen. Mystic heeft een divers repertoire met eigen twist, nummers van Anouk, Portishead, Eric Clapton, Tracy Chapman tot Avicii, Van serieuze nummers vanuit emoties gebracht, tot vrolijke ontspannen nummers.

https://www.facebook.com/MysticIngeHenne

Oltplay
Oltplay is een band die pas een  paar jaar bij elkaar is, De band kenmerkt zich door zijn eigenzinnige stijl en keuze van repertoire met een knipoog, dus oude songs in een nieuw jasje
De playlist bestaat hoofdzakelijk uit oldies uit de jaren 60,70 en 80 en soms iets moderners.
Oltplay is geen tributeband getuige de wat aangepaste arrangementen. Oltplay heeft al eerder een zeer succesvol optreden gegeven tijden een Open Podium avond.
De band bestaat uit: Jos op drums, Han basgitaar en vocals, Peter leadgitaar en vocals, John gitaar en vocals en Wim zang en gitaar.

De toegang is gratis, maar Vol=Vol.
Reserveren is niet nodig.

 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief, Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

08 oktober 2022
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Reacties zijn gesloten.