Open Podium

John Notlennon

Yeah yeah yeah! All You Need Is Love!
Zijn wieg stond in Nederland. Maar zijn hart ligt in Liverpool. Als zanger / gitarist van een Beatles tribute act gaf hij optredens in heel Europa. Hij deed een tournee langs diverse grote steden in de Filipijnen. En als straatmuzikant speelde hij op de pleinen van Londen, de boulevards van Cannes en de oude binnensteden van Bretagne.

Nu speelt hij solo als John Notlennon, met akoestische gitaar en zang. In de rol—en outfit—van Beatle John Lennon neemt hij het publiek mee terug naar de swinging sixties en rocking fifties. Met een vleugje Everly Brothers, een snufje Buddy Holly, een beetje Elvis en heel veel Beatles.

Het vorige optreden in De Lantaern was een groot succes.

https://www.instagram.com/john_notlennon

Ronald van der Zande

Ronald van der Zande uit Arnhem is een zanger en gitarist met ervaring in bijna alle denkbare richtingen. Van luisterliedjes tot hard rock, van huiskamers tot festivals en popzalen. Ruim 11 Jaar Johnny Cash vertolkt met The Wanted Men en menig zaal op zijn kop gekregen of juist muis stil. Met een warme, iets wat rauwe stem legt hij de ziel van zijn liedjes bloot aan het publiek. Ook tijdens het open podium zal hij de zaal weer meenemen op een muzikale reis. Wat mag u deze avond verwachten? Een knusse huiskamer, met een knisperende haard. Laat u, onder het genot van een lekker drankje, meenemen door de laatste jaren van ‘the man in black’. The American Recording, de laatste 6 waanzinnige albums waarin hij in samenwerking met Rick Rubin nog eens laat blijken wat voor een verhalen verteller J.R. Cash werkelijk was!

Wayward Choice

Wayward Choice is een 5 persoons hobby coverband met bandleden uit Arnhem, Dieren en Doetinchem. Opgericht midden 2020 en zij spelen voornamelijk clasic Pop-Rock covers van de jaren 70 tot nu, met een eigen sound . De belangrijkste doelstelling is plezier in muziek maken en de muzikale energie op het publiek over te brengen.

Gitaar Zang • Dirk,
Drums • Bart Jan
Gitaar • Ilse,
Basgitaar • Sander
Solo gitaar • Norbert

http://www.wayward-choice.nl

De toegang is gratis, maar Vol=Vol.
Reserveren is niet nodig.

 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief, Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

29 oktober 2022
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Reacties zijn gesloten.