Open Podium

De As
De As is een Amsterdamse singer/songwriter. Onder de vleugels van het Amsterdam Songwriters Guild (ASG) is ‘De As’ regelmatig te zien en te horen geweest, van Groningen tot Maastricht. Zijn muziek is een Nederlands-/Engelstalige mengeling van smartlap, blues en rock.

 

Prasa Prasa
De Nederlands/Sri Lankaanse singer/songwriter Bastiaan Prasa schept een droom folk-wereld met de natuur, dieren, seizoenen en vier elementen als decor. ‘De muziek en teksten zijn als een pendulum’, zegt hij daarover. ‘En mijn pendulum swingt, net als de zon en maan, verliefdheid en hartzeer, verlichting en depressie, van droom naar dissonantie en terug naar droomstaat.’

Bastiaan Prasa trad in 2023 voor het eerst op als soloartiest en stond in zijn debuutjaar veertig keer op de planken. Terwijl de concertagenda voor 2024 alweer vol druppelt, werkt hij met zijn begeleidingsband Through The Trees aan een debuutalbum. Afgelopen december won Bastiaan Prasa dankzij zijn optredens, organiserend talent en algehele bijdrage aan de Arnhemse muziekscene de Plank AAward voor beste nieuwkomer in 2023.

Sustain
De leden van de Arnhemse coverband Sustain spelen nu 1,5 jaar samen. Zij hebben het ontzettend leuk samen, muziek maken doen zij met veel plezier. Ze spelen rock, funk en blues. Denk dan aan nummers van Queen, Chic, John Mayer, Prince en anderen.

 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, Facebook of onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste informatie. 

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina voor meer informatie.  

De Hooge Bongert 3 in Zevenaar. 

Datum

08 juni 2024
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.