Open Podium

Jan Reuvekamp

Geboren in 1952, dus hij heeft de “Roaring Sixties” zeer bewust meegemaakt. De muziek uit de 60’er en 70’er jaren is daarom zijn favoriet. Hij kreeg op 7-jarige leeftijd zijn eerste gitaar (iets wat daar op leek) van zijn ouders en sindsdien heeft hij in talloze bands en groepen muziek gemaakt. Dit varieerde van Close Harmony tot Hardrock. Momenteel heeft hij een soloprogramma “Blues, Ballads and Beats” waarbij hij zowel akoestische nummers met alleen zang en gitaar ten gehore brengt alsook nummers waarin hij zelfgemaakte achtergrondpartijen mee laat lopen. Het accent ligt hierbij op het Engelstalige repertoire uit de 60’er en 70’er jaren, maar hij schuwt ook uitstapjes naar recentere periodes niet. Daarnaast is hij nog actief als gitarist/zanger in blueskwartet Ramblin’ Men en speelt hij ook in een rockband genaamd Ooit. Hij is inmiddels al even met pensioen maar met muziek maken stopt hij pas als het echt niet anders kan.

Geejee

Geejee is liedjesschrijver, gitarist en zanger met een onderhoudend verhaal. De Nederlandstalige teksten zitten goed in elkaar en zorgen voor een glimlach, herkenning en stof tot nadenken. Hoewel hij zijn nummers aankleedt met ruime en verzorgde arrangementen, brengt hij bij optredens de liedjes in elementaire vorm met akoestische gitaar en zang.

Website Gelee

Facebookpagina Gelee

The Interruption

The Interruption is een 7-koppige formatie uit de omgeving van Wehl.

Een aantal muzikanten waren langere tijd gestopt met muziek maken. Maar nu hebben ze elkaar weer gevonden, zowel op muzikaal als op persoonlijk vlak. Al snel kwam daar de naam The Interruption uit voort.

Inmiddels is de band uitgebreid tot 7 personen waarbij ze een flinke diversiteit hebben aan vocalen. Op deze Open Podiumavond spelen ze echter in een kleinere bezetting.

Het genre is voornamelijk pop-rock gericht, van Tina Turner tot De Dijk. En ze maken af en toe ook een uitschietertje.

Een enthousiaste club muzikanten waar de energie vanaf spat en dat zie je terug op het podium.

De bezetting (als volledige band) bestaat uit:

  • Diana: zang
  • Simone: zang
  • Ron: zang
  • Dominic: drums en zang
  • Rob: zang en gitaar
  • Carlo: gitaar
  • Roel: bas

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, Facebook of onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste informatie. 

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina voor meer informatie.  

De Hooge Bongert 3 in Zevenaar. 

Datum

13 april 2024
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.