Open Podium

Tuesday Moon 

Tuesday Moon speelt roots, folk en americana. Met z’n tweeën, maar ze maken muziek voor tien! Odin Dekkers (zang, gitaar, mandoline, mondharmonica, kazoo) en Maarten Steenmeijer (zang, gitaar, percussie). Naast covers van mooie liedjes spelen ze steeds meer eigen werk. Elk optreden is een feest van muziekplezier! 

Webstite Tuesday Moon

Stefan Worm

Stefan Worm is beginnend cabaretier en komt uit Dieren. Dit wordt zijn vierde optreden op een podium. Zijn show heeft een absurdistisch karakter en heet: Afijn, een worm is geen konijn. 

Facebookpagina Stefan Worm

Instagrampagina Stefan Worm

Yadi Dragtsma 

Yadi is 45 jaar en woont in Arnhem. In het dagelijks leven is hij docent in het voortgezet onderwijs. En als hij niet werkt, trekt hij er graag op uit voor een lange wandeling. Verder wordt hij blij van podcasts, horrorfilms, uit eten en uiteraard standup-comedy. Hij doet dit ook nog niet zo lang. Ook Yadi heeft 4 optredens ervaring, maar dat smaakte zeker naar meer. Rijk en beroemd zal hij er niet mee worden, maar het is absoluut zijn nieuwe hobby. 

Dolby Band

The Rolling stones coverband, met 5 enthousiaste muzikanten die gek zijn op The Rolling Stones. Leadzanger Doly Jagged probeert het Nederlandse publiek te veroveren. Ronald speelt de lead gitaar, ‘Mick Taylor Style’ Ad Menke is de bassist. Berny verzorgt de zang en achtergrondzang. En Gustu is de drummer. ‘The Greatest Rock and Roll band’, maar dan van Nederlandse bodem.  

 

 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom Facebook, onze website www.delantaern.nl of onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste informatie. 

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op www.delantaern.nl/open-podium voor meer informatie.  

De Hooge Bongert 3 in Zevenaar. 

Datum

17 februari 2024
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.