Open Podium

Martris en John  

Songs of Nature is een hartverwarmende, diep gevoelde, eclectische wereldmuziek. Het is een verzameling van op de natuur geïnspireerde liedjes van zangeres Martris en gitarist John Verstegen. Met Martris en John reis je door het wereldlandschap van melodieën, talen en culturen. Geïnspireerd door natuur en cultuur (wat ons als mensheid verbindt) herken je in deze opzwepende muziek van Martris en John de ritmes en melodieën van Zuid-Amerika, de Balkan, Ierland en Afrika. Maar ook invloeden van pop, jazz en Bossanova. 

Website Martris en John

Facebookpagina Martris en John

 

John Verstegen

John is muzikant, toonkunstenaar en docent voor diverse muziekinstrumenten. Autodidact op gitaar, ukelele en basgitaar, zowel akoestisch als elektrisch. Hij heeft brede muzikale belangstelling. Van gecomponeerde muziek tot geïmproviseerde muziek. Klassiek, jazz en variaties zoals swing, fusion, jazz/blues, gypsy, bossanova en latin. Maar ook met blues, popmuziek, country, R&B, reggae, funk, folk en wereldmuziek laat hij je genieten van zijn zang en gitaarspel. Een breed repertoire, waarme hij menig evenement kan opluisteren.  

Website John Verstegen

Facebookpagina John Verstegen 

Mbrass, akoestische brassband 

Mbrass is een achtkoppige blaasformatie uit ‘s-Heerenberg en omgeving. De groep met ervaren muzikanten (één drummer en zeven blazers) speelt herkenbare muziek voor een breed publiek. Nummers van onder andere Lucky Chops, Ed Sheeran, Stevie Wonder, Adèle, Coldplay, Bruno Mars, Bill Withers, Eurythmics, Ceelo Green en de Blues Brothers worden met een eigen saus overgoten.  

Muziek die het publiek en bandleden raakt en omarmt (‘embrace’) staat voor de groep centraal. Het optreden van Mbrass is akoestisch, er komt geen versterking aan te pas. Mbrass treedt met enige regelmaat op in de regio. De groep stond op de planken bij onder andere Café Schiller in Aalten, het Nieuwscafé van De Gelderlander (Gruitpoort Doetinchem), Klaphek in Stokkum, Kultuurhuus Heitkamp, De Dolle Graaf en Heeren Dubbel in ‘s-Heerenberg, het Kek-festival in Zeddam, het Onland in Gaanderen en de Rijnkade in Emmerik.   

En na vanavond kunnen ze ook De Lantaern aan het overzicht toevoegen! 

Website Mbrass

Facebookpagina Mbrass

Onze Open Podiumavonden zijn altijd gratis toegankelijk.

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, Facebook of onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste informatie. 

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina voor meer informatie.  

De Hooge Bongert 3 in Zevenaar. 

Datum

30 maart 2024
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.