Open Podium

Meestal wordt een Open Podium afgesloten met een optreden van een band, maar op verzoek van diverse leden van De Madsers beginnen we deze keer met een band.

De Madsers

Elke Indische jongen wordt met een instrument in zijn vingers geboren. Muziek wordt hem met de rijstlepel ingegeven. Waar Indo’s zijn, is Indo rock. En uiteraard vele andere stijlen. De Madsers vormen zo’n bandje, overigens in gezellige combinatie met witte mannen. Ze spelen songs van hun jeugd tot en met nummers van nu. De band heeft een lange historie van zwaan kleef aan. Sommige muzikanten kwamen kijken en bleven, andere vervolgden hun muzikale weg in andere sterrenstelsels. Maar als ze elkaar ontmoeten, wordt er steevast gejamd. Vaste kern zijn: Han – lead guitar, Humphrey – bas en zang, Rob – blues harp en zang, Max – percussie en zang, Frans – drums en midvoor frontman Robert – zang en gitaar. Komt allen kijken en genieten: de Madsers swingen de wajan uit!

Zanger en gitarist Merijn Smeets

Merijn Smeets speelde jarenlang in bandjes als gitarist. Vanwege drukte, beslommeringen en andere dingen in zijn leven is hij een hele tijd gestopt met muziek. . In 2021 begon Smeets met het schrijven en zingen van Nederlandstalige liedjes. Sindsdien struint hij open podia af, op zoek naar de juiste toon, naar wat kan, wat werkt en wat niet.”

Het duo Martin en Lenneke

Martin en Lenneke spelen akoestische covers van bekende en soms minder bekende (maar zeker niet minder mooie) country, americana en folk liedjes. Ze brengen hun liedjes meerstemmig en begeleiden zichzelf daarbij op verschillende instrumenten zoals akoestische gitaar, banjo en mandoline.

De toegang is gratis, reserveren is niet nodig.

 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief, Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

30 april 2022
Verlopen!

Tijd

20:30 - 00:00

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.