Open Podium

De As
De As is een Amsterdamse singer songwriter. Onder de vleugels van het Amsterdam songwriters guild (ASG) is “De As” regelmatig te zien en te horen geweest van Groningen tot Maastricht. Zijn muziek is een akoestische Nederlandstalige/engelstalige mengeling van smartlap, rock en blues.

 

Cokkerône
De Nederlands-Australische muzikant Cokkerône (Con van Roden) komt met vertellingen en muziek die geïnspireerd zijn door de geschiedenis van het koloniseren van Australië en de gevolgen voor de oorspronkelijk bevolking.Cokkerône begeleidt zichzelf op gitaar en samen met Paul van Oosten op de contrabas geeft hij een eigen vertolking van oud Australische folkliedjes en gedichten. De liedjes gaan over de zelfkant van het leven in Australië gedurende de begin van de 18e en 19e eeuw. Mensen die rondzwierven in Australië opzoek naar geluk en werk, Hij komt ook met een Nederlandstalige lied over het vertrek met zijn ouders naar Australië in 1952.

Turmoil
De band Turmoil (letterlijk vertaald naar ‘onrust’) is ontstaan in een tijd van onrust in de wereld: kroegen dicht, shows gecanceld en iedereen verplicht thuis. Samen muziek maken zat er niet in. Toen iemand met het idee kwam om vanuit huis een aantal cover songs op te nemen werd daar enthousiast op gereageerd, een serie social distancing videos als resultaat. Dat smaakte naar meer: niet veel later begonnen die ideeën voor eigen muziek binnen te stromen. Toen er eindelijk weer gerepeteerd en (kleinschalig) opgetreden mocht worden wisten de jongens van Turmoil het zeker: ‘Hiermee moeten we verder!’Begin 2022 zijn ze begonnen met plannen maken voor een EP, live en rauw zoals de platen waar zij zelf door geïnspireerd zijn.
Het resultaat mag er zijn, 6 songs liggen klaar op de plank. In de tussentijd blijft Turmoil onrust stoken: er wordt volop nieuwe muziek geschreven. Deze band staat klaar om de podia in Nederland te bestormen!

De toegang is gratis, maar Vol=Vol.
Reserveren is niet nodig.

 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief, Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

17 september 2022
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Reacties zijn gesloten.