Open Podium

Doctors of Music 

Doctors of Music is een ervaren band die zich niet wil verstoppen achter een muur van geluid maar juist ‘de stilte’ in de nummers op wil zoeken. 

Semi akoestische, bekende popsongs door de jaren heen komen voorbij. Meerstemmig en ‘vanuit het hart’ gezongen. 

De band bestaat uit: 

  • Ben Mustamu: cajon en zang   
  • Bert van Schelven: zang en gitaar 
  • Jacques van Oostayen: gitaar en zang 
  • Ton Kroon: bas en zang 

Youtube Doctors of Music

Facebookpagina Doctors of Music

 

2Gether 

Ron en Thea vormen samen het akoestisch duo 2Gether. De naam zegt het al. Met muziek brengen ze mensen graag samen. 2Gether brengt pure livemuziek voor iedere gelegenheid. Tweestemmige zang, begeleid door Ron op piano. Ze brengen bekende “oldies” onder andere van John Denver, CCR, The Cats en Hollandse meezingers van Vader Abraham en Johnny Jordaan. 

 

 

Oltplay

Oltplay Acoustics is een band die een passie heeft voor akoestische muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Gedreven door een liefde voor deze tijdloze nummers, brengt de band een mix van melodieën die teruggrijpen naar die tijd. Met drie gitaren en een drumkit creëren ze een akoestische sound die zowel nostalgisch als verfrissend aanvoelt. 

 De bandleden delen een sterke band, niet alleen met hun muziek, maar ook met elkaar. Dit weerspiegelt zich in hun energieke optredens waar ze niet alleen genieten van het spelen, maar ook van het samen zingen en de harmonieën die ze samen creëren. Plezier staat centraal in hun optredens, wat duidelijk wordt door de levendige sfeer die ze overbrengen op hun publiek. 

Met een repertoire dat een breed scala aan nummers uit de 60’s, 70’s en 80’s omvat, zorgt Oltplay Acoustics voor een muzikale reis vol nostalgie en blijvende herinneringen. Hun uitvoeringen weerspiegelen niet alleen hun toewijding aan de muziek, maar ook hun gezamenlijke passie voor het delen van tijdloze melodieën met hun publiek. 

 

Gratis toegang.

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom Facebook, onze website www.delantaern.nl of onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste informatie. 

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op www.delantaern.nl/open-podium voor meer informatie.  

De Hooge Bongert 3 in Zevenaar. 

Datum

16 maart 2024
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.