Open Podium

Johan Waaldijk
Ja hoor, ook dit jaar heeft Maat 47 de prestigieuze nominatie gekregen van “Minst bekende singer/songwriter van Nederland”! Hij zingt voor u zijn volslagen onbekende eigen nummers maar wisselt die gelukkig af met enkele covers van artiesten die wél bekend zijn!

 

 

FRANPL
De naam FRANPL is bedacht door de eerste 2 letters van de namen van de bandleden samen te voegen. De F en R van Fred, A en N van Angelien en P en L van Plony. Deze 3 ‘oudjes’ kennen elkaar al lang want ze hebben jarenlang gezongen in hetzelfde koor.

Fred maakt al zijn hele leven muziek op diverse instrumenten, Angelien zingt al van kinds af aan en Plony had voor 2019 nog nooit een gitaar in handen gehad.

De band FRANPL  is op 7 februari 2022 opgericht. De groep beleeft zelf veel plezier aan het muziek maken en wil laten zien dat men nooit te oud is om ergens aan te beginnen.

De gemiddelde leeftijd van de bandleden is 85 jaar. Ze repeteren elke week en proberen verschillende genres uit. Internet en Youtube zijn een bron van inspiratie. Het repertoire is dan ook heel divers. Van kinderliedjes, country en meezingers tot songs van de top 2000.

FRANPL is een band bestaande uit:

• Fred Ubbink: gitaar, ukelele en zang
• Angelien Hooijmans: percussie en zang
• Plony Fransen: gitaar en zang

The Meeting
The Meeting is een Arnhemse coverband met vier muzikanten afkomstig uit alle windstreken van Nederland. Met drie stemmen, cajon, een akoestische gitaar en dito bas spelen ze covers van jazzy luisterliedjes tot swingende pop- en soulnummers waarop gedanst kan worden. Liedjes terugbrengen tot de muzikale essentie zorgt voor verrassende en leuke resultaten, vaak vergezeld door een glimlach van het luisterende publiek. Welkom bij The Meeting!

 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, Facebook of onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste informatie. 

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina voor meer informatie.  

De Hooge Bongert 3 in Zevenaar. 

Datum

02 maart 2024
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.