Open Podium

Nastya Sulymenko

Nastya is 20 jaar en komt uit Kiev. Zij is het oorlogsgeweld in Oekraïne ontvlucht en heeft onderdak gevonden bij mensen in Gelderland. In Oekraïne heeft zij al heel vaak opgetreden. Dat zij prachtig kan zingen heeft de zangeres al bewezen tijdens het Open Podium van 16 april j.l. Daar zong zij met krachtige stem, a capella, een heel mooi Oekraïens lied. Nastya staat te popelen om weer te gaan optreden. Deze avond gaat het gebeuren. Het publiek kan genieten van een aantal Oekrainse volksliedjes afgewisseld met moderne popsongs.

Remo Verschueren en Humphrey Ottenhof

Remo Verschueren en Humphrey Ottenhof vormen sinds kort het duo Tail Tales. Ze brengen verhalen met een staartje. De zelfgeschreven verhalen worden voorgedragen door Humphrey tegen een muzikale achtergrond verzorgd door gitarist Remo. Hij is in alle stijlen thuis. Van latin, jazz tot pop en blues. Ter afwisseling speelt het duo liedjes uit de zogenaamde Alt Country, waarbij Alt staat voor zowel oud als alternatief. Mooie Americana. Humphrey zingt en hanteert afwisselend bas en gitaar. Alles bij elkaar fijne luistermuziek.’

De Managerz

De Managerz zijn Kees Hagens uit Doetinchem, Luuk Lötters uit Zutphen en Ruud Gerritsen uit Wehl. Dit trio speelt Nederlandstalige liedjes over alles wat de volwassen mens wakker houdt. Gekonkel op kantoor, de onzekere toekomst van de koffieshops en de gevaren van fietsen. Om een paar dingen te noemen. Nederlandstalige zelfgeschreven nummers in de hoek van soul, funk en rock.

De toegang is gratis, reserveren is niet nodig.

 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief, Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

28 mei 2022
Verlopen!

Tijd

20:30 - 00:00

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.