Open Podium

Wynonna

Wynonna, alias The Dreamer is 16 jaar en is een supertalent. Ze is creatief en zeer muzikaal. Op haar 5e deed ze haar eerste podiumervaring op. En vanaf haar 11e ging ze regelmatig meedoen met optredens, vooral open podia. In 2023 won ze De Lantaern Talentenjacht, zowel de juryprijs als de publieksprijs.

Ze heeft zichzelf gitaar en ukelele leren spelen. En sinds een half jaar ook piano. Ze schrijft zelf liedjes, veelal in het Engels. Haar muziekstijl gaat richting de alternatieve kant. Ook speelt zij mooie covers op haar eigen manier. Haar grote wens is op den duur in een toffe band te spelen.

Hoe dan ook… als je haar hoort zingen, zul je genieten van haar mooie stem. Kom het zelf ervaren!

Helma van Manen

“Music was my first love and it will be my last”  

Zingen kon Helma al voordat ze kon praten. Op elk huwelijksfeest van haar oma & opa liep haar opa naar de band en zei “Mijn kleindochter kan geweldig zingen!”. En vervolgens stond ze als jong meisje al een nummer te zingen met de band. In Zevenaar heeft ze 12 jaar gezongen bij pop- musicalkoor The New Voices waar ze tijdens concerten in Het Musiater ook vaak solo zong. Verder heeft ze in div. bandjes gezongen: Endless, 6 after 8, Crash Out en Belgrave. Verder heeft ze diverse solo-optredens verzorgd. O.a. in het Musiater, op het huwelijk van haar zoon en van vrienden, op landgoedfair Halsaf in Babberich en op open podia. 

Ze woonde eerder in Zevenaar en Babberich, nu in Zeddam. Het zingen heeft voor haar een tijdje op een laag pitje gestaan, maar nu is het tijd om het zingen weer volop op te pakken en mensen weer te raken met haar zang. 

Wayward Choice

Wayward Choice is een hobby coverband opgericht midden 2020. De bezetting bestaat uit 5 enthousiaste muzikanten uit Arnhem, Dieren en Deventer. Tijdens hun optreden neemt Wayward Choice het publiek mee op een muzikale reis door de jaren ‘60 tot heden. De band vertolkt op geheel eigen wijze bekende en vergeten pareltjes uit de Pop/Rock geschiedenis.

De band speelt voornamelijk bij kleine festivals, Open podia en muziekcafe’s in een groot gebied van Gelderland.

 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, Facebook of onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste informatie. 

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina voor meer informatie.  

De Hooge Bongert 3 in Zevenaar. 

Datum

10 februari 2024
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.