Open Podium

CINRI-melodies

Het akoestisch duo CINRI-melodies bestaat uit zangeres Cindy en gitarist/zanger Riccardo. Zij willen met hun liedjes herinneringen van de luisteraars oproepen en het herkenbare moment weer laten herbeleven. Elk liedje heeft voor een iedereen vaak wel een persoonlijke betekenis.

 

John Notlennon

Yeah yeah yeah! All You Need Is Love!

Zijn wieg stond in Nederland. Maar zijn hart ligt in Liverpool. Als zanger/gitarist van een Beatles tribute act gaf hij optredens in heel Europa. Hij deed een tournee langs diverse grote steden in de Filipijnen. En als straatmuzikant speelde hij op de pleinen van Londen, de boulevards van Cannes en de oude binnensteden van Bretagne. Nu speelt hij solo als John Notlennon, met akoestische gitaar en zang. In de rol -en outfit- van Beatle John Lennon neemt hij het publiek mee terug naar de swinging sixties en rocking fifties. Met een vleugje Everly Brothers, een snufje Buddy Holly, een beetje Elvis en heel veel Beatles.

https://www.instagram.com/john_notlennon

Band SCAR-Beats

De leden van de pop/rock coverband SCAR-Beats komen allen uit de regio Arnhem. De bandleden zijn Cindy (zang, keyboard), Steve (basgitaar, vocals), Riccardo (gitaar, vocals) en Albert (drums, vocals). Sinds oktober 2020 spelen zij in deze samenstelling. SCAR-Beats brengt bekende covers met een eigen sound. Gezelligheid en samen muziek maken staan bij hen op de eerste plaats. I.v.m. Corona heeft de band lange tijd niet kunnen repeteren, maar desondanks zullen zij deze avond een aantal populaire nummers ten gehore brengen in een vooral gezellige sfeer.

De toegang is gratis, maar Vol=Vol.
Door het vervallen van het coronatoegangsbewijs is reserveren niet meer nodig.

 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief, Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

 

 

Datum

26 maart 2022
Verlopen!

Tijd

20:30 - 00:00

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.