Open Podium

Hans Witjes

De in Huissen woonachtige Hans Witjes is een singer-songwriter die zelf geschreven Nederlandstalige luisterliedjes brengt. Zijn liedjes vertellen over relaties, vrouwen, levenssituaties in het algemeen, of houden  – al dan niet verkapt – een protest in. De teksten zijn spitsvondig en vaak met een knipoog.  

Hans begeleidt zichzelf op gitaar, soms in combinatie met mondharmonica. 

Hans heeft zijn nummers al vele jaren lang op allerlei podia ten gehore gebracht, met als hoogtepunten zijn optredens in 2017 en 2022 in het Posttheater te Arnhem. 

Vlinderjongens

Vlinderjongens is het gedachtekind van Stan Gonera en Rogier Frederiks. Als klankkunstenaars en filosofen fluisteren ze hun intieme percepties in de oren van de luisteraar. Filmisch. Poëtisch. Momentopnames vastgelegd in knisperende geluidscollages. Synthese vanuit het gemoed.

Popjandorie
De band bestaat uit 4 personen. De band is in 2008 opgericht door Arno Molenaar en Frank Fukking. Beide muzikanten hadden al samen gespeeld in een vorige band. Na wat komen en gaan van medebandleden zijn Ronald Gout (2018) en Tamare Lubbers (2020) erbij gekomen. 

We spelen covermuziek vanaf de jaren 80 tot nu. Alleen nummers die we leuk vinden om te spelen!
Wekelijks oefenen we in Vorden waar de koffie heerlijk en warm is! 

 De ambitie is om nog ’s wereldberoemd te worden! En dat begint vandaag!

 Hieronder stellen we ons voor: 

 • Tamare Lubbers (zang en percussie): 
  Tamare speelt graag Sunday Bloody Sunday van U2. “Een nummer zoals deze zijn er maar weinig van te vinden. De beste cocktail van drumbeat, gitaarriff en melodie. Met een mooie tekst die gezongen moet worden. En stiekem ben ik gewoon verliefd op Bono
 • Arno Molenaar (gitaar en zang):
  Arno speelt graag Run to you van Brian Adams. “Het heeft zo’n lekkere drive.” 
 • Ronald Gout (bas en zang)
  Ronald gaat helemaal los op Iedereen is van de Wereld van The Scene. “Dit ritme moet rete strak gespeeld worden. Dat vind ik tof om te doen”. 
 • Frank Fukking (drum):
  Frank drumt graag Stil in mij van Van Dik Hout. “Ik kan zo lekker in het ritme gaan hangen. Samen met Ronald kunnen we bij dit nummer een goed basis leggen.” 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, Facebook of onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste informatie. 

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina voor meer informatie.  

De Hooge Bongert 3 in Zevenaar. 

Datum

27 januari 2024
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.