Open Podium

Mieke Rous (spreek uit met ‘au’)

Mieke is singer-songwriter en komt uit Zutphen. Onder de vlag van haar eenvrouwszaak ‘Alles Rous’ tracht zij de wereld een beetje mooier te maken met zinnige eigen liedjes, kunstzinnige muziekvideo’s en lessen podiumkunst voor kinderen. Ook verzorgt ze de cadeauservice ‘liedje aan huis’ als je iemand muzikaal wilt verrassen. 

Ze speelt haar muziek nog niet zo lang in haar eentje voor publiek en geniet ervan om zich over te geven aan die kwetsbare eenvoud. Mama Roux en Rouxlala waren succesvolle formaties waarmee Mieke tussen 2000 en 2020 haar folky aandoende kleinkunstliedjes ten gehore bracht. Dit jaar heeft ze zich ten doel gesteld om door middel van open podia meters te maken en de zenuwen voor het solo optreden van zich af te schudden. 

Ze begeleidt haar zang met ukelele of cuatro (een Venezolaans snaarinstrument, lijkend op een grote ukelele) en wat percussie aan haar voeten. Het zijn talige liedjes in het Nederlands, variërend van bespiegelend melancholisch tot bijtend ironisch. 

Website Mieke Rous 

YouTube Mieke Rous

Hans Wrekenhorst

Hans is 49 jaar en komt uit Westervoort. In 2023 begon hij met zingen voor een speciale gelegenheid: zijn eigen bruiloft. Vóór die tijd zong hij ook wel, maar alleen tijdens karaoke. Hij is op zangles gegaan en heeft zijn bruid toegezongen. Dat is zo goed bevallen dat hij er mee door gaat! Hij zingt muziek die hij zelf leuk vindt. En dat is heel breed: pop, rock, Nederlandstalig, carnaval, Sky radio.  

 

Trash Generator 

In een wereld waar populaire muziek de boventoon voert, bestaat er een band die het onconventionele omarmt. Deze band is geboren uit de as van de groten die hen zijn voorgegaan, waaronder King Crimson en The Doors. Hun muziek is een mix van harde, rauwe rock en angstaanjagend mooie melodieën die de luisteraar meevoeren naar een andere wereld. 

Website Trash Generator

YouTube Trash Generator

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, Facebook of onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste informatie. 

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina voor meer informatie.  

De Hooge Bongert 3 in Zevenaar. 

Datum

13 januari 2024
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.