Open Podium

De artiesten van deze Open Podium avond zijn bekend!

Open Podiumavonden zijn altijd gratis toegankelijk. Je bent van harte welkom!

Alysa 

Ze is back in business! De 53-jarige zangeres uit Lobith is een tijdje uit de muzikale running geweest. Maar nu gaat ze er weer helemaal voor haar passie: het zingen van countrymuziek. Geniet van haar stem, dwaal weg in de tijd en gooi de voetjes van de vloer waar mogelijk. Alysa begroet je graag persoonlijk en wenst je een fijne muzikale belevenis.  

 

 

Karen Steenwijk

Zangeres Karen Steenwijk treedt regelmatig op tijdens het Open Podium en deed onlangs mee aan De Lantaern Talentenjacht. Zij zingt nu drie liedjes. Karen vindt het volgens eigen zeggen superduperleuk om weer deel te nemen aan het programma van deze avond en staat met veel plezier weer op ons podium.    

 

 

Andor Boddeke 

“Tv is kleinkunst” door Andor Bodekke. Hij zingt eigen Nederlandstalige liedjes en speelt daarbij op de piano en de gitaar. De liedjes gaan over alles wat hem verwondert in de wereld om hem heen en in hemzelf. 

Facebookpagina Ando Boddeke

Website Andor Boddeke

 

 

Barka – muziek uit de Balkan

Karin Paardekam (klarinet) en Bart Keer (accordeon) delen een voorliefde voor de zo veelzijdige Balkanmuziek. Voor weemoedige liederen, vurige up-tempo nummers en wervelende maatsoorten draaien zij hun hand niet om. Barka zorgt voor sfeer uit de Balkan, hier en daar met swing en een eigen twist. Waarbij natuurlijk ook gedanst mag worden.  

 Facebook pagina Barka

 

 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief of Facebook in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podiumpagina.

Datum

09 december 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.