Open Podium

De artiesten van deze Open Podium avond zijn bekend!  

Open Podiumavonden zijn altijd gratis toegankelijk. Je bent van harte welkom! 

 

Good Enough is good enough!
Good Enough brengt Americana in een ruim zittend jasje. Een beetje bluegrass, wat oldtime, een scheutje blues en een vleugje rock ’n roll  met een laagje country.

Good Enough wordt gevormd door Nicole Wilms (zang, kazoo), Fleur Peters (zang), Frans van Steenveldt (zang, gitaar, mondharmonica), Peter Storm (gitaar), Gert Bloemendal (bas, zang) en Fred Hissink, vijfsnarige banjo, resonatorgitaar en mondharmonica).

Rapper RapcoD
Rapco D staat voor rappen en creatieve ondernemingen Danoe Kalkman. Rappen, muziek maken, maar ook comedy. Hij probeert het publiek aan te voelen als een broodje kip. Als er extra saus bij moet, dan is hij er voor je. Verder omschrijft hij zichzelf als een restaurant waar je zomaar aan voorbij kunt lopen. Maar als je zijn optreden hebt geproefd, dan wil je hoe dan ook terugkomen.

Danoe doet zijn best om onmacht te begrijpen, maar kan soms alleen maar zwijgen. Hij werd een poëet die iets te veel van verdriet weet. Hij ziet superslecht en dat wordt alleen maar erger. Maar hij hoopt dat hij ook jou tegen gaat komen.

Hij noemt zichzelf rapper, schrijver en comedian omdat hij nooit heeft getwijfeld aan wie hij is. Met alle liefde gaat hij hoopvol op weg, met blind vertrouwen!

Website RapcoD

Skankin’ Vibes

Skankin’ Vibes is een reggaeband, bestaande uit twee gitaristen, een bassist, toetsenist, een drummer, een percussionist, een saxofonist en een zangeres. De muzikanten komen uit de regio Deventer, Arnhem en Ede. Ze hebben elkaar in de loop der tijd gevonden en er is een unieke mix ontstaan van verschillende stijlen reggae met invloeden uit de rock en bluesmuziek. Covers spelen zij op geheel eigen wijze, maar de kracht van de Skankin’ Vibes ligt in hun eigen nummers. Vrolijke, dan weer kritische teksten, met melodielijnen die stilzitten onmogelijk maken.

Website Skankin’ Vibes

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, Facebook of onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste informatie. 

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Klik dan op onze Open Podium pagina voor meer informatie.  

Datum

11 november 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.