Open Podium

De artiesten van deze Open Podium avond zijn bekend!
Open Podiumavonden zijn altijd gratis toegankelijk.
Je bent van harte welkom!

Merijn Smeets

Na een jarenlange pauze besloot Merijn in 2021 weer het podium te betreden, maar deze keer solo, met zijn eigen Nederlandstalige liedjes. Over dingen die veranderen, verre overkanten en gemiste treinen. En over Janne, die haar buurman kwijt is en moet leren leven met de keuze die ze (niet) maakte.

Nieuw werk en een nieuw geluid. Zingen en gitaar spelen. Eigen liedjes. Merijn experimenteert met loops en soundscapes (niet van tevoren opgenomen).

Facebookpagina Merijn Smeets

Dichter/Schrijver René Turk

René (1974) is geboren en getogen in Zevenaar en is onlangs geëmigreerd naar Kleve. Hij schreef drie boeken: Turk in de kast, gedichten (2012), De tweede Turk, columns (2016) en Het spoor bijster, columns (2020). De laatste jaren is hij zich gaan toeleggen op het schrijven van light verse, waarbij de gedichten rijmen en gegoten zijn in een strak metrum. De verzen kenmerken zich bovendien door een kwinkslag of woordspeling, maar liever nog verzint René een hilarische clou. Denk hierbij aan het werk van Drs. P, Ivo de Wijs, Kees Stip en Kees Torn. Ieder jaar wordt er een Nederlands Kampioenschap gehouden in Emmen. René is er trots op dat hij evenals vorig jaar in de finale staat. Vanavond oefent hij graag in De Lantaern. Evenals vorig jaar.

 2 oktober jl. droeg René voor bij Hijman Ongerijmd in Arnhem:

YouTube René Turk

Instagram pagina René Turk

Xaviër de Wit

Try-out Voorstelling Prematuur

Hij voelt zicht hartstikke bevoorrecht. Negen weken te vroeg geboren en stamhouder van de familie op het Europese continent. Maar daar is hij klaar mee. Vanaf zijn geboorte zijn de verwachtingen veel te voorbarig, vindt Xaviër. Hij gaat het jou vertellen, want gedeelde smart is halve smart.
Wil jij iets delen? Dan lost Xaviër het samen met je op!

Looking for Nelson

De Arnhemse band ‘Looking For Nelson’ is opgericht in het voorjaar van 2023. Vanavond in de Lantaern geven zij hun allereerste optreden met een mix van eigen werk en covers. De 5-koppige band brengt een vol en dynamisch geluid met drums, toetsen, gitaar en soulvolle zang.

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief of Facebook in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podiumpagina.

Datum

21 oktober 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.