Open Podium

Sous w Nokta 

 Sous w Nokta (wat betekent: “op de rand”) is een Libanees/Nederlands duo dat originele folk/indiemuziek speelt, geüit in het Libanese dialect. Met twee akoestische gitaren brengt Sous w Nokta sfeer, variërend van vrolijkheid tot melancholie. Met een poëtisch en humoristisch tintje gaan de liedjes over menselijke interacties, gevoelens en culturele/sociale gewoonten. 

 Sous w Nokta bestaat uit Antoine Khalil and Jan-Hendrik Venhuizen. 

 Instagram Sous W Nokta

 

 

 

 

Nightingirls 

 Merel, Paulien en Marlou vormen The Nightingirls. Hun muzikale reis begon in de Achterhoek, bij het koor de Ulftse Nachtegalen. Als kleine meisjes leerden ze om meerstemmig te zingen en in elkaars stemmen te kruipen.   

Inmiddels wonen en studeren ze alle drie in Nijmegen waar ze iedere week samen repeteren. Maar voordat er gezongen wordt, eten ze altijd samen en worden eerst alle nieuwtjes besproken!  

Ondanks dat ze drie verschillende meiden zijn, zijn ze als ze samen zingen één. Ze zingen vooral kleinkunst, lichte pop en jazzmuziek. Covers, maar ook eigen nummers. Hierbij begeleiden ze zichzelf met onder andere piano en gitaar. Muziek verbindt en dat is hun kracht.  

Facebook Nightingirls

 

The Dunes 

The Dunes is een gezellige en gedreven coverband uit Doetinchem. De band bestaat uit 5 enthousiaste ervaren muzikanten te weten, gitarist, bassist, drummer, toetsenist en zangeres.  

Het doel van de band is dat het publiek een geweldige tijd heeft en meezingt (en ook meedanst) op onze muziek. Ze spelen pop-rock aangevuld met Nederlands- en Duitstalige nummers.  

Dus heerlijk kijken, luisteren en ook de dansvloer op! 

Facebook The Dunes

 

 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief of Facebook in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

07 oktober 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.