Open Podium

Geejee

Geejee is liedjesschrijver, gitarist en zanger met een onderhoudend verhaal. De Nederlandstalige teksten zitten goed in elkaar en zorgen voor een glimlach, herkenning en stof tot nadenken. Hoewel hij zijn nummers aankleedt met ruime en verzorgde arrangementen, brengt hij bij optredens de liedjes in elementaire vorm met akoestische gitaar en zang. 

Website Geejee

Facebookpagina Geejee

Hans van Haeften

Hans van Haeften is een veelzijdig musicus: hij speelt piano en orgel, doceert, dirigeert, componeert en schrijft boeken over muzikale onderwerpen. Maar zijn specialiteit is improvisatie: musiceren in het moment en in alle stijlen. Verwacht een afwisselend en virtuoos optreden met klassieke sounds, Jazzklanken, popstijlen en kalme klanken om bij te ontspannen.  

Facebookpagina Hans van Haeften

Van Dijk en Co 

Van Dijk en Co bestaat uit Laura van Dijk (zang), Theo Luub (gitaar en zang), Edwin Wendrich (toetsen en zang) en Ralph Uffing (basgitaar en zang). Zij spelen covers uit heden en verleden, overgoten met hun eigen sausje. Mooie luisterliedjes zoals ‘Loving Arms’ en ‘Back To You‘ worden afgewisseld met bekende up-tempo nummers, zoals ‘Mr. Rock and Roll‘ en ‘I’d be yours‘.  

Website Van Dijk en Co

Facebookpagina Van Dijk en CO

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief of Facebook in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

16 september 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.