Open Podium

David Fitzpatrick

De 46 jarige ITer David Fitzpatrick zingt al zijn hele leven met passie. Hij is met Ierse ballads opgegroeid en houdt er van om de tekst in emoties om te zetten. David zingt o.a. liedjes van Jim McCann, Paddy Reilly en de Clancy Brothers, maar ook country al la Johnny Cash is hem niet vreemd. Hij begeleidt zichzelf op gitaar.

UKE22

In het project UKE22 brengen drie heren de songs van de Ierse supergroep U2. Begeleid door ukelele, bas en drums/percussie brengt het trio de muziek van de U2 terug tot de naakte essentie. De raadselachtige magie die in de liedjes verscholen zit komt zo als vanzelf bovendrijven.

 

 

Wasted Years

Wasted Years is een hechte band bestaande uit 6 personen uit de regio Apeldoorn en Arnhem. Eerst en vooral voor de gezelligheid en uit liefde voor muziek ontstaan. Maar inmiddels gaat de band ook diverse podia te lijf. Zij hopen dat u er ook bij bent voor een avondje leuke en stevige muziek. Wasted Years speelt vol enthousiasme een diverse set met mooie muziek. Blues, rock en pop in alle smaken en maten. Van klassiekers tot hedendaagse knallers.

De toegang is gratis, reserveren is niet nodig.

 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief, Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

18 juni 2022
Verlopen!

Tijd

20:30 - 00:00

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.