Open Podium

Wynonna/The Dreamer

Wynonna, alias The Dreamer is 15 jaar en woont in Ede. Zij is singer songwriter en hoopt het publiek te ontroeren met eigen geschreven liedjes. Dagelijks speelt ze gitaar en soms ook ukelele. De jonge zangeres geniet hier enorm van en kan al haar emoties kwijt in de muziek. Naast haar eigen geschreven liedjes zal ze ook aantal covers brengen. Haar grote droom is ooit wereldberoemd te worden met haar muziek. Aldus The Dreamer.

Eddy Braam

Klassiek zanger Eddy Braam zingt nu een aantal jaren in koor-en ensemble samenstelling. Momenteel zingt hij weer met veel plezier bij het Ulfts Mannenkoor. Ook laat Braam regelmatig zijn klassiek geschoolde stem horen in projectkoren en tijdens open podia. Hij vindt het een hele uitdaging en ook mooi om zijn grenzen te verleggen door solo te gaan optreden. Deze avond zal Eddy Braam een aantal prachtige klassieke werken ten gehore brengen.

Ivan en De Tast

Na 5 jaar leadzanger te zijn geweest van de kleinkunstformatie BruusQ, heeft Ivan van den Helder zijn eigen Nederlandstalige teksten afgestoft en treft samen met de band  De Tast voorbereidingen voor een muziektheaterprogramma met de titel “tijd voor mij”. Ivan en De Tast spelen hun liedjes nooit hetzelfde, maar altijd op de tast. Voel en luister mee met:

– Ivan van den Helder – Gitaar en zang
-Willem Jacobs – Gitaar en zang
-Maaike Bos – Zang
-Luuk van Zutphen – Mandoline en bas
-Arno Baars – Cajon en percussie
-Wie van hun vrienden er dan ook aansluit – frutsels en dingen

 

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief of Facebook in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

01 april 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.