Open Podium

Miranda Rooks

‘Intieme akoestische liedjes’ – zo omschrijft Miranda Rooks haar eigen muziek. In haar nummers zoomt ze uit op gebeurtenissen en haar eigen gedachtes waarbij ze non-stop haar eigen zelfreflectie laat spreken. Klein, rauw en puur.

In 2019 trad Rooks op op de Rabo Stage in Tivoli Vredenburg, in Januari 2020 stond ze met ROC Roadtrip op Eurosonic Noorderslag en in 2021 op Park Open te Arnhem. Daarnaast schreef de zangeres een van de 3 soundtracks voor het boek ‘De Burgerwacht’ van Ellen Lina en won in 2022 de Persprijs van Amphion Open.

Tuur

Barstensvol ongestructureerd en niet in te kaderen talent: Tuur, de man die zijn reis verkoos boven de bestemming.

In het jaar 1975 begon hij zijn zoektocht met klassieke en traditionele pianolessen, maar al gauw bleek hij niet zo klassiek, niet zo traditioneel en vooral af te wijken van hoe het ‘hoort’.

Hij was zes toen hij zijn eerste liedje schreef en twaalf toen hij speelde in zijn eerste bandje. Uiteindelijk vond Tuur zijn échte plezier in ‘knippen en plakken’. Het begon allemaal met het aan elkaar hangen van cassettedecks, waarna hij heil vond in zijn viersporenrecorder: de Tascam Porta 07. Inmiddels is de Tascam vervangen door een eigen studio in zijn tuinhuis in Den Dolder. Hier nam hij zijn derde album ’Eindelijk” op.  Eindelijk! een nieuw album, maar vooral ook eindelijk een mijlpaal in zijn zoektocht. Zijn oren staan open om nu, vooral, naar zichzelf te luisteren en mooie liedjes te maken.

Pleased to meet You

Pleased to meet You is een rock-blues coverband uit de regio Arnhem-Nijmegen. De band is vlak voor Corona ontstaan maar is in de huidige samenstelling vanaf februari 2022 echt gestart. De band bestaat uit Ernst op bas, Frank op gitaar, Jos op drums en Lisette (zang).

Het plezier in het maken van muziek staat bij Pleased to meet you voorop en dat willen ze graag met het publiek delen. De muziek beweegt zich tussen rock en blues covers met zo nu en dan een uitstapje richting ballad of country. Zo speelt de band onder andere nummers van Lenny Kravitz, Black Pumas, Samantha Fish en Steelers Wheel.

Geen avond met Pleased to Meet You is hetzelfde dus voldoende reden om eens te komen luisteren.

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief of Facebook in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

15 april 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.