Open Podium

Nazdrovje
In de jaren 90 ontmoette een groep enthousiaste muzikanten elkaar en zij besloten om samen de volksmuziekband Nazdrovje te starten.

Proost

Het werd de start van een 10 jaar durende samenwerking waar Balkan, Jiddische en Ierse muziek met een Nazdrovjaans sausje erover op verschillende concertpodia uitgevoerd werd. Na een korte onderbreking van 20 jaar hebben de leden van Nazdrovje elkaar weer gevonden en staan even enthousiast als in de jaren 90 op het podium.

Viool, contrabas, accordeon, klarinet, gitaar, altsaxofoon, mandoline, baritonsaxofoon, en zang zijn de aanjagers van een mooi reünieconcert.

Twan Janssen

Twan Janssen maakte tussen 2006 en 2019 tien cabaretprogramma’s, die hij speelde op theaterfestivals of als onderdeel van een cabaretavond. De coronapandemie zorgde voor een lege speellijst in 2020, 2021 en 2022. Door de goede herinneringen aan de eerste try-out van zijn vorige programma in De Lantaern in januari 2019, geeft hij het publiek in Zevenaar graag ook de primeur voor zijn elfde programma ‘Met Elkaar’. Maak u op voor een half uur intelligent, taalvaardig en troostrijk cabaret vol zelfspot.

Oltplay

Oltplay is een band die pas een jaar of twee bij elkaar is.

De playlist bestaat hoofdzakelijk uit oldies uit de jaren 60,70 en 80 en soms iets moderners.

We spelen nummers die niet iedereen speelt en we doen dat op onze eigen manier , met een knipoog , dus oude songs in een nieuw jasje.

Oltplay is geen tributeband , vandaar de wat aangepaste arrangementen .

De band bestaat uit: Jos op drums, Han basgitaar en vocals, Peter leadgitaar en vocals, John gitaar en vocals en Wim vocals en gitaar.

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief of Facebook in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

03 juni 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.