Open Podium

Tuesday Moon

Het duo Tuesday Moon uit Nijmegen bestaat uit Odin Dekkers ( zang, gitaar en mondharmonica) en Maarten Steenmeijer (zang, gitaar en percussie) Naast covers van mooie liedjes spelen zij ook steeds meer eigen werk. Dit duo zorgt er voor dat elk optreden een feest wordt van muziekplezier.

 

Alex van der Horst
Alex van der Horst is 67 jaar, partner van first love Rieky, vader van 5 kinderen, tandarts, wonend in Arnhem. Zijn grote hobby is liedjes schrijven en zingen.

Zeven jaar geleden heeft deze singer-song writer een Album- CD gemaakt met 13 eigen Nederlandstalige liedjes rond het thema “levensloop en lange liefde”.
Regelmatig treedt van der Horst op in een huiskamerconcert, muziek bij de buren of in een klein theater, soms alleen, soms met anderen. Hij is gefascineerd door de magie van een goed lied en zijn muzikale interesse is breed, met een voorkeur voor luisterliedjes in de traditie van zangers als bijvoorbeeld Stef Bos, Boudewijn de Groot, Alex Roeka.

Website Alex van der Horst

Spotify Alex van der Horst

John Verstegen
John Verstegen is sinds zijn jeugd gefascineerd door muziek. Hij speelt gitaar, bas, ukelele, Keyboard en zo nog wat instrumenten en zingt daarbij.
Verstegens muzieksmaak is heel breed, en dat is ook in zijn repertoire te horen.
In de Lantaern zal de veel zijde muzikant enige covers spelen en wat improvisaties doen.

website John Verstegen

Facebookpagina John Verstegen

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief of Facebook in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

27 mei 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.