Open Podium

Geejee

Geejee is liedjesschrijver, gitarist en zanger met een onderhoudend verhaal. De Nederlandstalige teksten zitten goed in elkaar en zorgen voor een glimlach, herkenning en stof tot nadenken.  Hoewel hij zijn nummers aankleedt met ruime en verzorgde arrangementen, brengt hij bij optredens de liedjes in elementaire vorm met akoestische gitaar en zang.

Slow Train

Slow Train bestaat uit Jan Lebesque uit Zutphen en Ton Kolkman uit Barchem. Zij spelen ‘blues, ballads en beats’. Het tweetal haalt zijn materiaal vooral uit de blues, de country en de folkmuziek, maar ook de hedendaagse, melodieuze popmuziek wordt niet vergeten. Zo is een breed repertoire ontstaan dat voor meerdere generaties geschikt is. Tweestemmigheid is de grootste troef van het duo. De klankkleur wisselt regelmatig door naast gitaren ook blokfluit, (Ierse) tinfluit, bluesharp en mandoline in te zetten. Het repertoire is breed, van San Francisco Bay Blues tot Find the cost of freedom, en van Blue moon of Scarborough Fair tot It’s too late to cry blues en natuurlijk alles wat daartussen kan zitten.

 

Wingspan

Wingspan brengt akoestische liedjes waarbij de kracht van de zang, van de compositie en van de tekst voorop staat. Van ritmisch en uptempo nummers tot ingetogen ballades. De nadruk ligt op eigen geschreven liedjes die elk een persoonlijk verhaal vertellen. Maar de betere covers komen ook voorbij. De eigen geschreven liedjes gaan over periodes in het leven, vaak ingekleurd door elementen uit de natuur, zoals de seizoenen, vogels en kleuren. Soms als metafoor. De muziek kenmerkt zich door meerstemmige zang, begeleid door een reeks van verschillende instrumenten.

• Anna Moeskambarjants: zang
• Toine Claessen: gitaar, mandoline & zang
• Femke de Backer: gitaar, piano, xylofoon, fluiten, djembé, cajon & zang.

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief of Facebook in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

13 mei 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.