Open Podium

Mannenkoor Hardkoor

In 2005 besloot een groep gezellige vrienden uit Brummen met een passie voor Ierse muziek, een zangkoor op te richten. Het Hardkoor ontwikkelde zich door de jaren heen van een gezelschap luid zingende beginners tot een volwaardig driestemmig mannenkoor met muzikale begeleiding. Sinds 2016 staat het Hardkoor onder leiding van dirigent Andor Boddeke. Met zijn deskundige begeleiding en unieke arrangementen biedt Hardkoor een bekend maar steeds vernieuwend repertoire in de traditie van het Ierse levenslied; zowel vrolijk als melancholiek, zowel speels als strijdlustig. Het enthousiaste koor treedt een aantal keren per seizoen op in de eigen regio en bezorgt dan liefhebbers van het echte volkslied een onvergetelijke avond.

YouTube Mannenkoor Hardkoor

Theatergroep Wanrooy

Ik aai het hart en prik in de ziel’, zo omschrijft de Zwolse tekstdichter, auteur en componist Ronald Wanrooy zijn repertoire.Zelf kwalificeert de Zwolse kunstenaar zich meer als een zingende verteller dan als een vertellende zanger.Een met zijn kenmerkende rauwe stem zijn liedjes ten gehore brengt voor wie ze maar wil horen. Wanrooy snijdt grote thema’s zoals de liefde, religie en verlies aan in een chansonachtige stijl, maar brengt ook woorden van hoop en geluk. ‘We willen ons publiek graag in een achtbaan van emoties meenemen. Dat doen we door ze soms een spiegel voor te houden, te ontroeren of op te tillen.’Vanavond halen Wanrooy en de muzikanten alles uit de kast om het publiek voor zich te winnen. En wie het durft om zich daaraan over te geven zal hoe dan ook geraakt worden en als een (nog) beter mens de zaal verlaten. Dus, …wie durft.  U bent van harte welkom.

Website Theatergroep Wanrooy

Get On

Deze Doetinchemse band, bestaande uit vier enthousiaste ouwe rockers, speelt bekende popklassiekers, van o.a. The Rolling Stones, The Who, The Kinks, The Troggs, The Beatles, C.C.R., Neil Young, e.a.

 

GET ON bestaat uit:
• Hans de Rond (drums)
• Geurt Gort (basgitaar en zang)
• Raymond Heerenveen (gitaar en zang)
• Geert de Graaf (gitaar en zang)

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief of Facebook in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

29 april 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.