Open Podium

De As

René de vries alias De As is een Amsterdamse singer songwriter. Onder de vleugels van het Amsterdam songwriters guild (ASG) is “De As” regelmatig te zien geweest en te horen van Groningen tot Maastricht. Zijn muziek is een akoestische Nederlandstalige/Engelstalige mengeling van smartlap, rock en blues. De As heeft al vaker met veel succes opgetreden tijdens een van onze open podium avonden. Hij komt graag helemaal van uit Amsterdam naar Zevenaar omdat de zanger De Lantaern en zijn medewerkers en het publiek zo geweldig vindt.

http://www.deassingersongwriter.bandcamp.com

Theatergroep Langer Houdbaar

Langer_Houdbaar is een viermans theatergroep uit Nijmegen-Arnhem. Ze zijn actief op het podium, met filmpjes op You Tube en als types bij verschillende evenementen.

“De Nieuwe Preutsheid” Iedereen in onze maatschappij heeft het erover. In alle talkshows is het ineens een hot item. Maar hoe zit het nu werkelijk met die “Nieuwe Preutsheid” Langer_Houdbaar geeft u met infotainment en muziek weer even een frisse update !

Jawel

De band Jawel bestaat uit vijf jonge mannen die elkaar leerden kennen tijdens hun Groningse studententijd. Zij maken Nederlandstalige muziek die het midden heeft tussen kleinkunst en  popmuziek. Jawel speelt bij voorkeur eigen werk, maar gaan een goede Nederlandse cover ook niet uit de weg. De band brengt zijn liederen met een wagonlading aan positieve energie. Gevoelige en zware thema’s worden niet ontweken, maar de vrolijke noot voert altijd de boventoon. Zo hopen de mannen te inspireren tot geloof en hoop, maar vooral tot liefde.

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief, Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

11 maart 2023
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Reacties zijn gesloten.