Open Podium

Passant

Passant bestaat uit Leon Joshua en Guido Lennard uit. Dit duo staat nu voor de vierde keer op het podium tijdens het Open Podium. Dit keer mogen zij de hele avond vullen. Voor hen is het een droom die uitkomt. Voor het aanwezige publiek een kadootje.

Tijdens vorige optredens gaven diverse bezoekers aan dat zij er wel een tientje voor over zouden hebben als Passant een hele avond zou komen optreden. Zo enthousiast waren zij over de krachtige, enthousiaste en mooie act die deze Heemskerkse jongens tot ver over het voetlicht brachten.

Verdwalen, ontwaken, verliezen en behagen. Met Passant stappen Leon en Guido in een wereld van impressies. Zorgvuldig verpakken zij op minimalistische wijze hun surrealistische verhalende teksten in prachtige kleine schilderijtjes van fantastische muziek waarin de toehoorder in associaties dreigt te verdwalen. Passant pakt je vast. Brengt je thuis.

Als Passant spelen Leon en Guido twee sets. Daarna transformeren zij naar de

Je Weet Niet Waar Je In Beland Band.

Deze band een cabaretesk Nederlandstalig singer songwriter duo, met verhalend teksten, waarin taboes en heilige huisjes niet worden geschuwd.

Al met al moet het, volgens de heren, een geweldige avond worden!! Zij hebben er ontzettend veel zin in!

https://www.facebook.com/Passantmusic/

De toegang is gratis, reserveren is niet nodig.

De optredens op onze Open Podium avonden zijn altijd onder voorbehoud. Hou daarom deze website, onze nieuwsbrief, Facebook of Instagram in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je ook een keer in onze schijnwerpers staan? Kijk dan op onze Open Podium pagina.

Datum

11 juni 2022
Verlopen!

Tijd

20:30 - 00:00

Kosten

Gratis

Reacties zijn gesloten.