Home Events - Muziekcafe de Lantaern Jordan Matthew Young & Band (USA)

Jordan Matthew Young & Band (USA)

Deze rasechte southern blues artiest krijgt het voor elkaar om jaarlijks meer dan 200 shows te geven. Jordan speelde de laatste tien jaar solo bluesmuziek, maar hij wordt ook wel begeleid door een band. Hij toert momenteel in de VS en Europa met zijn volledige band.  

Wat prijzen betreft: Jordan won in 2021 de derde plaats in de finale van “The Voice USA”. 

Jordan werd al heel jong verliefd op muziek. Hij leerde zichzelf gitaar en piano spelen en speelde met één van de beste fanfares van zijn middelbare school. Hij beschikt over een serieuze gitaarmojo en hij speelt slide en elektrische blues op een bijzonder smakelijke manier, waarbij de rauwe grit behouden blijft. Deze getalenteerde blonde gitarist brengt dat knapperige gevoel in evenwicht met klassieke rockimpulsen en zang van de hoogste klasse, zodat het een soepele zuidelijke groove wordt. 

Zijn ‘gouden strot’ en zijn heerlijke gitaarspel maakt Jordan Matthew Young tot een juweeltje van een blues- en soulartiest, wiens naam niet zal misstaan tussen de grote namen van het genre. Overal waar hij komt worden zijn concerten goed ontvangen; hij laat de bezoekers vaak in een blues shock achter… 

Mis dit blues en soul-concert van Jordan Matthew Young en zijn band zeker niet! 

Website Jordan Matthew Young

Koop je kaarten hier!

Datum

06 april 2024
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:30

Kosten

€15,00

Reacties zijn gesloten.