Gerry Colvin & Band

15-03-2022 UPDATE: 2 leden van de band kunnen helaas niet aanwezig zijn. De prijs is daarom verlaagd naar € 12,50!

“Gerry Colvin is een groot schrijver die ons iets kan geven dat we lange tijd gemist hebben in de Engelse muziek. Zijn onderwerpen en personages worden duidelijk omschreven en zijn liedjes creëren sterke beelden en verhalen die ons laten lachen en huilen op hetzelfde moment. Deze man is uniek en onvergetelijk. De liedjes zijn briljant. Gerry zou een bekend begrip moeten zijn. Ga hem zien.” Phil Beer, Show of Hands.

De folk-poplegende Gerry Colvin is een van de meest aandoenlijke en energieke muzikanten ter wereld. Hij speelt thuis in kleine clubs, maar support ook de Status Quo’s Aquostic Live Tour. De multi-getalenteerde singer-songwriter speelt alleen eigen werk en combineert pakkende melodieën met doordachte teksten. Over liefde, samenleving, angst, maar ook zijn liefde voor Johnny Cash! Een combinatie van Frank Sinatra, Lee Evans en Man in Black. Een genie? Een gek? Een non-conformist? Ja, al deze dingen… en nog veel, veel meer.

Zijn sprankelend muzikaal CV omvat onder andere samenwerking met zangeres Alison Moyet, de recent hervormde 80-er jaren band Terry and Gerry (een favoriet van John Peel), het winnen van beste band als lid van ColvinQuarmby tijdens het Fairport’s Cropedy Festival én het winnen van de Hancock Award voor beste live volksact. Als een echte Glastonbury-er trad hij al vele keren op in de stad, ook meerdere keren als omroeper.

Gerry zal songs van zijn negende album ‘Back and Forth’ spelen. Maar ook favorieten uit zijn uitgebreide eerdere repertoire.

Hij krijgt daarbij ondersteuning van muzikanten
• Jerome Davies: contrabas
• Trish Power: accordeon
• Lyndon Webb: gitaar

Er staat je een geweldige avond vol entertainment te wachten van deze buitengewone artiest!

Koop je kaarten hier!

Datum

19 maart 2022
Verlopen!

Tijd

20:30 - 00:00

Kosten

€12,50

Reacties zijn gesloten.